- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalus8706
tag
válasz
Beniii06 #18582 üzenetére
Szia,
Gyors rákerestem a Mikrotikra, és hát azért nagyjából értem, miért ide irányítottak. Az tény, hogy vannak általános, szolgáltatót érintő kérdéseim is, de igazad van, először elmegyek a szolgáltatóknál érdeklődni.
Mindenesetre a Mikrotik termékeket gyors átböngészve kicsit bizakodó vagyok. Az, hogy most ez kerülne nekem mondjuk 3-400 000 Ft-ba, nem zavar, mert nekem erre mindenképpen szükségem van, noha az kifejezetten kínos lenne, ha ennyit befektetek, és nem megfelelő az eredmény...
Üdvözlettel,
L -
lalus8706
tag
Sziasztok,
Hamarosan birtokba vesszük családi házunkat Verőcén. A nagy öröm mellett azzal szembesültünk, hogy vezetékes internet nincsen - vagyis van, de 30Mbit... Mivel a munkámat jellemzően otthonról végzem, mindenképpen szükségem van stabil, viszonylag gyors netre. Egy reményem maradt: a mobil internet. Hozzátok irányították át egy másik fórumról, és bízom benne, választ kapok a kérdéseimre.
A mobil szolgáltatók lefedettségi térképeit átböngésztem, és egyelőre úgy tűnik, a Voda 5G-je még éppen elér a telkünkig. Nem teljesen vagyok képben mobil internet otthoni felhasználása tekintetében, így valószínűleg nagyon alap kérdéseim is lesznek. Szeretnék tisztán látni.
1. Mennyire lehet hinni a szolgáltatók lefedettségi térképének? Milyen sűrűn aktualizálják?
2. Egy megfelelő minőségű kültéri vevőegységgel erősebb jelerősséget tudok kicsikarni, mint pl. mobiltelefonnal?
3. Milyen vevőegység+router kombót ajánlanátok 5G-hez?
4. Nem vagyok műszaki analfabéta, de szerintetek ajánlatos-e szakemberrel elvégeztetni a telepítést, konfigurálást (pl. tájolás, szerelés)?
5. Mi történik akkor, ha elérhető az 5G, de csak gyenge jellel, és az erős 4G-vel többre mennék sávszélesség tekintetében? Vagy ez egy hülye kérdés, és teljesen fogalmatlan vagyok?
6. Milyen sávszélességgel és rendszerstabilitással számolhatok?
7. Milyen kiegészítőkre lesz szükség az eszközökön kívül (kábelek, csatlakozók stb)?Azt hiszem, egyelőre ennyi kérdésem van, de biztos lesz még.
Előre is hálás köszönet a válaszokért, és természetesen mindenkinek boldog új évet!
Üdvözlettel,
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest