- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukkele
csendes tag
Megy az a retkes cloud? Nagyon nem akar updatelni. Van amikor nem is írja alul, hogy probálkozik
-
mukkele
csendes tag
Érdekes, kipróbáltam, működik. Egy wireguardod állít be. Az IP cloud menübe költözik be, manuálisan is be lehet állítani.
-
mukkele
csendes tag
válasz
privatposta #20149 üzenetére
Hát, olyat lehet vele, hogy egy bizonyos jelszint alatt nem megy fel mondjuk 5G-re. De ha már fennt van, asszem fennt marad, hiába csúszik ki a jelszintből. De utána kell nézni, van róla mikrotik wiki asszem. Aztán a kliens vált, ha úgy gondolja.
-
mukkele
csendes tag
válasz
Krisztianby #19760 üzenetére
Mondjuk én se látom értelmét, hogy valaki állandóan fizesse, miután átrágta a videókon magát. Nincsenek új tartalmak kéthetente, hogy mindig fizessen valaki érte. Egy hónapig még fizetem aztán egyenlőre annyi.
-
mukkele
csendes tag
válasz
lionhearted #19632 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben számít a security fülön a group key update. Eddig 30 percen volt, most egy órán van. Most több mint 8 órája megy minden reauthenticating nélkül, meg group key expired nélkül. Gyanítom, hogy véletlen. Hát nem mindegy, hogy 30 perc vagy egy óra? Ha 30 perc alatt nem tudja updatelni a group key-t, akkor egy óra alatt miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest