- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
válasz
mobilemaster #21178 üzenetére
esetleg tudja valaki ezek merre vannak a 7.13 alatt? az új wifi packkel, aminél sikeresen eltünt minden wifim és ezeket sem találom már a beállításoknál 😃
"Installation: indoor Distance: indoors km"
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
mobilemaster #21178 üzenetére
Passz, de nekem pont jól jött a tipp, mert elég nehezen talált rá az A14-em a garázsban levő wifi-re, az általad írtakkal, mintha gyorsabban rátalálna.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
mobilemaster #21030 üzenetére
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy valószínűleg sikerült orvosolni a wifi problémát. (Előzmény az előző hozzászólásokban, röviden annyi, hogy Samsung Galaxy A34 nem csatlakozott a Mikrotikhez wifin, míg minden más eszköz ment gond nélkül.)Hibás beállítások voltak:
Installation: any
Distance: dynamic kmHelyes beállítás:
Installation: indoor
Distance: indoors kmValaki tudja, hogy miért okozhattak ilyen gondot a beállítások? Én gondolom hogy valamilyen időzítést befolyásolnak, amivel az adott telefon nem tudott kibékülni.
Ha szerencsénk van akkor megoldódott a gond, ha nem úszom meg ennyivel, akkor tovább kell nyomoznom. -
Tamarel
senior tag
válasz
Alapvetően jó, egyedül az 5 perces group key update zavarhat be. Próbáld ki 1 órával.
Úgy általában: szerintem is firmware upgrade kellene először, még long term esetén is a 6.49.10 2 évvel újabb.
-
jerry311
nagyúr
válasz
mobilemaster #21032 üzenetére
Szerintem igen, de majd valaki okosabb megerősíti.
-
jerry311
nagyúr
válasz
https://mikrotik.com/download/changelogs
6.49.5 óta volt sok változás Wi-Fi területen, meg máshol is.
Ha nem is telepíted a frissítéseket azonnal, azért érdemes átnézni és követni a változásokat. Aztán ha van valmi, ami érinthet akkor frissíteni. -
DeniL
tag
válasz
mobilemaster #21024 üzenetére
Szia,
3 napig ültem hasonló felett egy iphone-al.
A végén nem volt más út a troubleshootinghoz, mintsem kikapcsoltam a security profilt, azaz nyílt lett a wifi és láss csodát, felment egyből, nem kínlódott.
Na akkor jöttem rá, valami ott lesz elásva.Végül Én barom a WPS funkciót engedélyezve hagytam.
Nincs rálátásom mi az istenért zavart be, de amit "disable"-re tettem egyből kapcsolódott az eszköz és azóta sincs gond.
Más kérdés, hogy nekem ez a hiba akkor jött elő, mikor standalone AP-ról váltottam CAP vezéreltre. -
Tamarel
senior tag
válasz
mobilemaster #21024 üzenetére
Mi a szoftververzió?
Van SA Query timeout a naplóban?Amúgy legyen külön ssid-t a két sávra, telefon / tábla / laptop csak 5Ghz, okosotthon / vendég 2.4Ghz-re.
(A két rádió között roaming-ol, ami kliens döntés és a 7.11 óta van egy kis zavar vele. Remélhetőleg a 7.13ban javítják.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged