-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilemaster
csendes tag
válasz
Tamarel #21025 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket, próbálkoztam állítgatással, de nem lett jobb a helyzet.Szoftvert akkor frissítettem amikor megvettem a routert, 6.49.5 van rajta. Nem éreztem szükségét hozzányúlni, mert nem volt vele semmi gondom. Érdemes frissíteni? Csak jobb lehet, rosszabb nem? [kép]
SA Query timeout bejegyzést nem láttam sehol, a log csak annyit írt amit fotóztam. Valahol be kéne kapcsolni plusz logolást?
3 ssid van, egy a 2G-nek, egy virtuális a 2G-n, és egy az 5G-nek. Minden eszköz ami viszi az 5G-t azon van, 2G-n csak a butább, nem kompatibilis eszközök mennek.
Az ötletnek megfelelően próbáltam nyílt wifit csinálni, azzal sem csatlakozott, csak próbálkozott majd megunta.
Kifotózgattam a wifi beállításokat, ha valaki átnézi lehet kiszúrja mi van rosszul téve, régebben a tplink/dd-wrt cuccokat elég jól be tudtam állítani, de ez a mikrotik lehet hogy most kifog rajtam. [wifi konfig] [jelszo beallitas] [csatlakozott kliensek]
Még annyi érdekességet mintha észrevettem volna, hogy a kliensek közt a laptopom és az s9+ SGI módban van csatlakozva, stabil/néha váltogat. Ha csatlakozok az A34-el, azon nem megy az SGI, sőt a többi eszköz is egyre kevésbé fogja használni, néha aktív lesz az SGI, de általában nem. Ez mitől lehet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest