Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
csgy66
üzenetére
Ez működik nálam. A te szabályaid nem ilyenek.
add action=accept chain=forward comment=torrent dst-port=5061 in-interface-list=WAN protocol=tcp src-address-list=!RFC1918
add action=accept chain=forward comment=torrent dst-port=5061 in-interface-list=WAN protocol=udp src-address-list=!RFC1918add action=dst-nat chain=dstnat dst-port=5061 in-interface=pppoe-out1 protocol=tcp to-addresses=10.10.10.10
add action=dst-nat chain=dstnat dst-port=5061 in-interface=pppoe-out1 protocol=udp to-addresses=10.10.10.10 -
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
csgy66
üzenetére
Én is jutottam már odáig, hogy konfig rezet, mert valami nem ment, pedig mennie kellett volna, de egyessével újra belőve már működött. Nem hiszem hogy teljesen Mikrotik hiba lett volna, hanem inkább valamibe már annyira belebonyolódtam, hogy nem láttam a fától az erdőt.
Azt esetleg megtehetnéd, hogy valami eszközön beállítod a légkondi IP címét (valamint azt a DNS és gw beállítást, amit elvileg DHCP-n kapna, miközben le van kapcsolva a légkondi hálózatról), és megnézed, azzal az eszközzel mit látsz kifelé (ping, böngésző, traceroute, stb...)
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
csgy66
üzenetére
Na ezt az uccsót nem teljesen értem. Érdemes tényleg a végén mindent dobni de előtte plusz szabályban megadni, ami mehet, valamint LAN felöl WAN irányába érdemes mindent engedni valamint az erre a forgalomra hivatkozó WAN felöl bejövő established, related kapcsolatokat engedni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Itt is elég volt hogy kilássanak a nagy büdös Internetre.
ekkold