Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bicajoskema
üzenetére
Ha a mobilnet szakad, az kb. barmitol is lehet. Idonkent a szolgaltato is megszakithatja. Meg kene nezni az LTE logot a mikrotiken, hogy mi tortenik.
-
Richárd22
csendes tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
A system menü pontban van egy watchdog nevezetű fül. Az oda beírt watchdog address-t folyamatosan nézi az eszköz, azaz időközönként pingeli, majd ha túl lépi a sikertelen ping a watchdog timeout nevű értéket a rendszer automatikusan rebootol.
Ez az ip akár lehet a google dns 8.8.8.8 címe. -
válasz
bicajoskema
üzenetére
Tárgytalan
-
pgyafi
csendes tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
Én is vettem ilyet és pont ezzel szívattam kollegámat kb. 2 hete. Lényeg: a modemben lévő FW nem jó.
Amit tehetsz:
1. Visszaviszed és kicserélteted "fehér címkésre". Ez kicsivel régebbi kiadás, de elsőre működik hibátlanul.
2. Visszaviszed és kérsz már frissített FW-s modemet. Ígérte az eladó, hogy valakit tud, aki tudja frissíteni...
3. Megpróbálkozol a modem FW frissítésével. Mikrotik alatt ez nem fog menni. Notebookba téve, linux alatt lehet frissíteni.
De az igazi megoldás a modemhez tartozó programozó board és azon keresztül frissíteni.
Ha magad akarod megoldani, akkor a miskolci SOS Elektronik-tól kaphatsz érdemi segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold