Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
gaben22
üzenetére
Átnéztem a logokat és 5 napja egy "leakadásom" se volt miután Mikrotikon kikapcsoltam IPv6-ot teljesen. Nem használtam így könnyű volt meglépni. Tekintve, hogy Mikrotikot a problémás időszakban (június közepe) nem update-eltem, nem írtam át configokat így szerintem is ONT-ra mehetett valami update vagy config vagy akármi, ami miatt zavar keletkezett az erőben. Az is lehet, ha most visszakapcsolnám többet nem jelentkezne.
-
Gyula888
tag
válasz
gaben22
üzenetére
Nekem Diginél vannak ilyenek, úgyhogy ez szerintem nem Telekomos hiba, bár náluk bármi lehet
.Van Telekomos vonalam is, ott ilyenek nem szoktak lenni, viszont ott az IPTV-t átraktam a saját hálózatra és az ONT-n nincs net. Mindkét helyen ugyan olyan MikroTik router van, hőmérsékletben is 1 foknyi különbség van jelenleg(55-56 fok). -
yodee_
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
Azt akartam tanácsolni hogy szüntesd meg a dupla autentikációt de az androidos boxok miatt akkor ez felejtős. Más ötletem nekem nincs sajna. Nekem ki van iktatva az ONT-ben a PPPOE (elrontott jelszó) és csak a mikoritk tárcsáz. De nekem régi típusú WinCE alapú boxaim vannak. Ahogy olvasom ezek még mindig stabilabban teszik a dolgukat. Nem mertem váltani
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Van Telekomos vonalam is, ott ilyenek nem szoktak lenni, viszont ott az IPTV-t átraktam a saját hálózatra és az ONT-n nincs net. Mindkét helyen ugyan olyan MikroTik router van, hőmérsékletben is 1 foknyi különbség van jelenleg(55-56 fok).
ekkold