- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz
gaben22 #22323 üzenetére
Átnéztem a logokat és 5 napja egy "leakadásom" se volt miután Mikrotikon kikapcsoltam IPv6-ot teljesen. Nem használtam így könnyű volt meglépni. Tekintve, hogy Mikrotikot a problémás időszakban (június közepe) nem update-eltem, nem írtam át configokat így szerintem is ONT-ra mehetett valami update vagy config vagy akármi, ami miatt zavar keletkezett az erőben. Az is lehet, ha most visszakapcsolnám többet nem jelentkezne.
-
Gyula888
tag
válasz
gaben22 #22311 üzenetére
Nekem Diginél vannak ilyenek, úgyhogy ez szerintem nem Telekomos hiba, bár náluk bármi lehet
.Van Telekomos vonalam is, ott ilyenek nem szoktak lenni, viszont ott az IPTV-t átraktam a saját hálózatra és az ONT-n nincs net. Mindkét helyen ugyan olyan MikroTik router van, hőmérsékletben is 1 foknyi különbség van jelenleg(55-56 fok).
-
-
yodee_
őstag
válasz
gaben22 #22313 üzenetére
Azt akartam tanácsolni hogy szüntesd meg a dupla autentikációt de az androidos boxok miatt akkor ez felejtős. Más ötletem nekem nincs sajna. Nekem ki van iktatva az ONT-ben a PPPOE (elrontott jelszó) és csak a mikoritk tárcsáz. De nekem régi típusú WinCE alapú boxaim vannak. Ahogy olvasom ezek még mindig stabilabban teszik a dolgukat. Nem mertem váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest