Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrowiczki
csendes tag
Szia!
Nos a kérdésre én sem tudom a választ de lehet hogy csak a modemet kellet volna restartolni azt kalap.
Mindenesetre MAC clonozást alkalmazva az sem kellet minden megy szépen.Rendszergazda ként dologozom egy ideje de nem volt még olyan helyhez szerencsém ahol komolyabb hálózati eszközöket használtak volna mint linksys vagy dlink vagy tplink.
Most végre volt és megtetszett mennyi mindent meglehet oldani eggyetlen eszközzel.
Hálózati ismereteim nyílván nem tökéletesek de nem egyenlő a nullával sok hálózatot terveztem sajnos kölcség hatékonyan mivel mindent mindenki ingyen akar és még az iskola akinek dolgoztam sem akart költeni komolyabb összeget semmire.
Nem is ez a lényeg kicsit megáltam a fejlődésben és ez a gond. Most újra felveszem a kesztyűt a követhetetlen IT fejlődésével
A TV-re csak azért gondoltam hogy lássam mit is csinálsz.
Mostmár csak a Torrentet kell belőnöm a mikrotiken és azt hiszem egyenlőre minden oké.
Amit furcsán néztem hogy a LOG az nagyon pörög de gondolom ez normális.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- iPhone-t használók OFF topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest