- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrowiczki
csendes tag
Szia!
Nos a kérdésre én sem tudom a választ de lehet hogy csak a modemet kellet volna restartolni azt kalap.
Mindenesetre MAC clonozást alkalmazva az sem kellet minden megy szépen.Rendszergazda ként dologozom egy ideje de nem volt még olyan helyhez szerencsém ahol komolyabb hálózati eszközöket használtak volna mint linksys vagy dlink vagy tplink.
Most végre volt és megtetszett mennyi mindent meglehet oldani eggyetlen eszközzel.
Hálózati ismereteim nyílván nem tökéletesek de nem egyenlő a nullával sok hálózatot terveztem sajnos kölcség hatékonyan mivel mindent mindenki ingyen akar és még az iskola akinek dolgoztam sem akart költeni komolyabb összeget semmire.
Nem is ez a lényeg kicsit megáltam a fejlődésben és ez a gond. Most újra felveszem a kesztyűt a követhetetlen IT fejlődésével
A TV-re csak azért gondoltam hogy lássam mit is csinálsz.
Mostmár csak a Torrentet kell belőnöm a mikrotiken és azt hiszem egyenlőre minden oké.
Amit furcsán néztem hogy a LOG az nagyon pörög de gondolom ez normális.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest