- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Core2duo6600 #6313 üzenetére
"Abban biztos lehetsz, hogy csak a saját szorakoztatásomra nem fogok tanfolyamra menni."
Látod ebben nagyon nem értek egyet, és ez nem mikrotik specifikus. Érdekel valami, próbálod megtanulni autodidaktán, internetről, de ennek is vannak korlátai, nem is mindenki alkalmas erre. Miért ne lehetne elmenni egy tanfolyamra?
Ha nem vagy hivatásos sofőr, akkor csak a saját magad szórakoztatására mentél el jogosítványt szerezni, nem?
A mikrotik sem más, miért ne lehetne elmenni egy tanfolyamra? Ráadásnak az MTCNA nem is igazán a mikrotikről szól ! Az ott teljesen általános alaptudást ad, ami jó a cisco-hoz is tp-linkhez vagy bármihez.Mindenki el tudja dönteni, hogy mit kezd a szabad idejével, tanfolyamokon okosodni nem haszontalan. Amikor én először dual wan-t kellett konfiguráljak, akkor a 493AH volt az elérhető, megrendeltem, nyomkodtam, majd -ezek szerint- szégyenleni kellene, de elmentem talán az első tanfolyamok egyikére. Később pedig mindre! Nem mondom, hogy jó a mikrotik rendszere, egy csomó pénz lenne megint megújítani, minden vizsgám lejárt évek óta. Nem is minden tanfolyamnak látom értelmét, az MTCINE tanfolyamon többször elvesztettem a fonalat, a teszteket sem tudtuk ott összehozni, a vizsgára ketten maradtunk..., ma sem értem, hogy mentem át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest