Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Háát....nyilván van rá megoldás, de leginkább enterprise környezetben. Serverre szoktak 1G töl nagyobb linket rakni vagy fénykábelen vagy aggregált rézen. De itt csak a hardverelemeknek olyan ára van amit az egyszerű földi halandó le sem tud irni
Nem is beszélve a hozzá tartozó switcingről és routerröl. Amit én láttam működni ott a hardverek árábol simán lehet venni egy középkategóriás autót 
Én ezt egy linuxal oldanám meg, ott már van elérhetö áron több portos gig-es ethernet adapter ami tudna routeolni meg load balanceolni, de még az mindig tovább kellene vinni a pc-re....Mellesleg van olyan ügyfél ahol 100/100 on megfelelö QoS-el 50-60 fös call center elmegy, ugy hogy még neteznek is a userek. Mire kell a 2Gbit egy földi halandónak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ASUS routerek
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is beszélve a hozzá tartozó switcingről és routerröl. Amit én láttam működni ott a hardverek árábol simán lehet venni egy középkategóriás autót 
ekkold