Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Minden router 1 frekvencián van, de a környező wifik miatt nem igazán tudom megoldani, hogy az ap-k más más frekin menjenek. (meg szerintem akkor a váltás sem ilyen sima..)“
Én speciel nem szeretem a minden AP egy csatornán, mivel k***a s**r tud lenni a hálózat.
Teszteltem laptoppal és mobillal is a "sétálgatást". Simán váltottak, ping kiesés nélkül:-) -
"RB951Ui-2HnD": próbáltad letekerni az adási jelszintet? esetleg az l2mtu-t lejjebb venni? a hálózat méretét lejjebb venni?
nem tudom, telefonok hogy kezelik, ha a mikrotik összerak 2-3 ethernet csomagot egy wifi keretbe, ennek a ki-be kapcsolásával is lehetne próbálkozni.
illetve meg kellene nézni pontosan, hogy a tplink milyen paraméterekkel ad.a másik problémádnál meg első körben azt kellene megnézni, hogy milyen forgalom, terhelés van az egyes interfészeken. az ac-s wifivel simán ki lehet tömni a drótot is, meg ha kevés a kijáratuk, akkor a kijáratot is. mert előfordulhat, hogy minden szuper, csak nagyon megörültek a wifinek és megborították forgalommal.
első körben lehet, hogy sebességkorlátozást tennék abba az eszközbe, amelyiken a kijárat van. meg kihajítanám a 3011-et, ahogy a régi nóta mondja: hej dude!

-
E.Kaufmann
veterán
Első esetén lehetne próbálni csökkenteni a TX teljesítményt, valamint annak ellenére hogy tiszta a csatorna, mégis megpróbálni egy másikat. HT-t is ki lehetne iktatni.
Második problémakör esetnén az AP-k egy vagy különböző frekin vannak? A Min RSSI értékével is lehetne játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Silent Hill f teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold