Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Abból, hogy kapásból eltaláltam, hogy honnan vetted, figyelmes olvasó rájöhetett, hogy én is ebben a cipőben jártam...
Megrendeltem, mert jó áron adták, nagyjából az ahx4 árában adták az ahx4-dude-t. Megjött helyette az ahx4, megreklamáltam, visszaküldtem, közölték, hogy se dude-t nem tudnak adni, se az ahx4-emet nem látom már viszont. Most van a webjükön ahx2 überbrutál rohadt drága pénzért. kell a francnak.úgyhogy azért, mert valamelyik droid elírta vagy a router árát, vagy a nevét, most itt dekkolok és a meló, amit el akartam végezni az ünnepek alatt a dude-vel, csúszik. oké, a zsetont visszaadták, de kenhetem a hajamra, nekem a router kellene, amivel dolgozni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- BestBuy topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold