- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #2744 üzenetére
Látom, ellenszenves a Unifi sorozat, pedig most pont egy UAP-LR-re van szükséged. Ha van rá pénz, az AC-s mellett döntenék, újabb a konstrukció, a szoftverben is több lehetőséget kapsz emiatt. Hasonló környezetben használok 3 AP-t évek óta, ráadásul 2 wireless uplinkkel kapcsolódik harmadikhoz, és így is stabil a kapcsolat.
-
csusza`
senior tag
válasz
bambano #2744 üzenetére
Ha 2.4, akkor a sima cAP-pal mi a baj? Értékei szinte ugyanazok, mint az előbb említett wAP - annak a kialakítása inkább kültéri.
Egyébként "ilyen webes csicsás okleveles kettősklikkelős az inkább hátrány, mint előny." - ez alapján az Unifi nem jöhet szóba? Jövő hétfőn kedden üzemelünk be egy elég nagy szállodában Unifikat, ezeknek a Long Range-s verzióit meg két Outdoor+-t. Monjduk, az ott beton szerkezetes, ha jól tudom. Sima Unifivel próbáltuk, két beton falat még átvitt (bár a második után elég gyengusz volt a jel). Ha gondolod, szerdára tudok róluk nyilatkozni.
-
poli27
veterán
válasz
bambano #2744 üzenetére
nekem ez van,(igaz kültéren de ez mind1), ez kültéri kivitel is egyben, szépen falra vagy mennyezetre fel tudod szerelni : [link] van ac is belőle : [link] sztem szép esztétikus, speciális kulcsot adnak hozzá a kinyitáshoz, és alulról be lehet vezetni a kábelt ami így nem látszik, hogy illetéktelenek ne tudjanak hozzáférni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest