Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ekkold
üzenetére
Korábban én is nézegettem "mikrotik alternatívát" ilyen mini pc formátumban, de a legtöbbjük valami kínai gyártmány, ki tudja milyen eredetű BIOS-szal. Plusz a támogatás rá is elég necces ha egyáltalán van, így biztonsági okokból elvetettem.
ITX-ből építeni meg nagyon drága, bár az tény, hogy jó sokáig elég lesz és működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő