- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
lionhearted #21865 üzenetére
Köszönöm a választ és az ötletet!
A "10min CAC" beállítással is próbálkoztam, de nem hozott eredményt.Most ismét behoztam a munkahelyemre, reggel kipróbáltam és itt rendesen működik (skip DFS channel opció kikapcsolva)
Az jutott még eszembe, hogy otthon egy erősen leárnyékolt helyen próbáltam. A router nem oda kerül majd, csak ott van az asztalom. Ott még telefonálni sem lehet, annyira alacsony a térerő.
A wifi-vel mondjuk eddig nem volt ott sem gondom, de nem tudom lehet-e ez az oka ennek a jelenségnek.
Délután viszem haza, kipróbálom.
Minden esetre örülök, hogy nem hardware probléma, én attól tartottam.Felfedeztem viszont, hogy az 5GHz-es antenna mellett van egy kis kihúzható fiók, amin rajta vannak a router adatai, így a gyári jelszó is
Ezt hiányoltam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest