Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
És az SSTP önmagában is megfelelően titkosít?
Ma beszéltem egy helybéli emberkével, akik Mikrotiket telepítenek gyakorlatilag mindenhova, free public wifiket építenek az országban is szanaszét, szóval talán adnék a szavára... Ő azt mondta, hogy a PPTP is elég, egyszerű, biztonságos, stabil... Én ennek utána nézegettem, és elég sok helyen ajánlották inkább az L2TP/IPSec-et. PPTP-t és L2TP-t IPSec nélkül is állítottam már be, nem vészes, IPSec-el képtelen voltam összehozni mindenféle Scriptekkel együtt is... Hagytam azt a vonalat, úgyhogy az L2TP önmagában eddig bejött így, most működik így nekem itthonról.
Viszont... Lesz egy nagyobb projekt, egy ismerősnek a világ három szegletébe kéne telepíteni valami ilyesmi rendszert, Kína, Tájföld, Spanyolország... HQ Anglia... Érdekes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold