Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
pityaa23
üzenetére
Fastrack-al biztosan sokkal gyorsabb lesz, de gigabites nethez akkor is határeset (kevés lesz). Mikrotikből a hAPac^2, és a hasonló procival szereltek ( pl. RB750Gx4) a minimum ami még éppen elviszi a gigabitet. De szerintem nem érdemes kicentizni, csak ha nem nagyon vannak nagy igényeid (akkor viszont minek a mikrotik). Tehát ha van rá keret, akkor egy RB4011 vagy RB5009, ezek könnyedén elviszik, és még bőven marad erejük másra is (pl. VPN-re és hasonlókra). Van még a piacon (főleg használtban) RB3011, ami órajel alapján erősnek tűnik, de a gyakorlatban fastrack nélkül az is kevés a gigabithez - ezért én pl. ezt sem javaslom. A hAPac^2, (és továbbfejlesztett változatai) egyébként ár/teljesítmény szempontból elég jó kompromisszumok szerintem - ha korlátozott a ráfordítható keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold