- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én nem érzem, hogy durva, vagy kioktató lettem volna. Mindkét válaszomba leírtam a megoldást.
Persze leírhattam volna, az ide üsd be ezt, enter, majd oda azt enter..., de ezt nem szeretem.Magadnak kell rájöjj, hogy mit hogy kell beállítani, ehhez nagyon jó útmutatást kaptál tőlem te is. Ha meg nem akarsz gondolkodni, csak menjen, akkor ott van az írásom alján a link, megnézed, eldöntöd, hogy megér e ennyit és akkor csak ideiglenes hozzáférést kell adj, pár percre..
Szerintem egy ilyen fórumnak nem arról kell szóljon, hogy pár hozzáértő ember megoldja az idetévedt emberek baját. Elég gáz, ha az ember beír a kőműves fórumra, hátha felépítik a házát, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest