Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvb
aktív tag
Ezzel nem értek egyet. Én kb. 250k-ért vettem legutóbb is egy olcsó IPS monitort. A kép 30% statikus, órákig ugyanaz. Napi 10 órát be van kapcsolva (Évente 3600 óra kb.) Én 10 év után szoktam cserélnil, mert addigra elfogadhatatlan lesz számomra a színfelbontása a panelnek.
Kipróbálnám az OLED monitorokat is, de senki sem vállalja, hogy 10 (36000 üzemóra) év múlva nem lesz beégés, és a színtér sem lesz rosszab, mint egy 10 éves IPS panel esetében. Akár 300k-t is fizetnék egy 32-es OLED monitorért, amennyiben a fentiek nem teljesülése esetére vonatkozna teljes pénzvisszafizetési garancia. 120Hz nekem elég.
Ha meg 2-3 évente kell venni OLED monitort, akkor az már sokkal drágább, mint egy IPS panellel szerelt monitor.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Jó tudni, de nyilván attól még vannak hátrányai az OLED kijelzőknek az IPS-el szemben. Persze előnyei is.
Mindenki válassza a neki megfelelőt, de ettől még nem kell lehúzni egyiket sem. -
Cassi
őstag
Annyiba kerül, mint egy 280 Hz-es OLED... sorok nem fognak állni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest