- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ez a pptp bénasága. Vodafone és t-mobile gondolom már átrakott natolt hálózatra, a voda APN-je alapból tiltja a pptp-t, illetve "néha" megy. Nincs vodafone netem, igy én hosszú távon nem tudom tesztelni, amikor ide adják, akkor a soha nem megy állapot van.
Ha engedi manuálisan átirni az apn-t, akkor szerkeszd le és állitsd át a standardnet.vodafone.net -re, menni fog a pptp. Valami ilyesmi kell legyen a t-nél is, ott nem tudom mire kell állitani, lehet e egyáltalán.
Az, hogy a megosztott mobilnettel megy, az számomra csoda, bár lehet, pptp-nél minden előfordulhat.
Egyszerü, de szarha már vpn kell, akkor SSTP, OpenVPN ezek mennek szinte mindenhol. Igaz a mikrotik csak a tcp-n tud OVPN-t, cserébe viszont atom stabil, mindenen átmegy, proxy, tűzfal, szinte küzdeni kell, ha tiltani akarod
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest