- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Óriáskészülék, kis akksival
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
válasz
adika4444 #8004 üzenetére
"Asszem a PPPoE csatlakozásnál lehet szkriptet futtatni..."
Valóban, ezzel a scripttel sikerült is megoldani az új prefix kérést PPPoE csatlakozáskor, persze az interfész és a pool nevét átírtam a sajátomra, illetve a delayt csökkentettem 3-ra."Ebben nincs semmi extra. A lease-t be kell állítani 600 secre (10 m azaz 10 perc), nekem a régi routerrel ennyi volt."
Ez inkább megkerülésnek mint megoldásnak tűnik nekem, bár az előző scriptet beállítva látszólag működik a dolog."IPv6-hoz is kell a fasttrack beállítása az extra sebességért?"
Kellene, de a RouterOS jelenleg nem támogatja az IPv6 fasttracket. Ha komolyabb sebességgel forgalmazok IPv6-on adatot, kicsit meg is ugrik a routerem CPU-ja:"Egyébként akkor már ugye a tűzfalat is frissíteni kell ha jön új prefix, bár ez talán ha az előző kettő megoldódik, simán össze lehet kötni."
Ha van olyan tűzfalszabályod, amibe hardcode-oltál címeket, akkor valószínűleg igen.(#8001) Gyurka6
Köszi a linket, hasznos volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest