- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
válasz
adika4444 #7995 üzenetére
"Az egyik, hogy ez a kis dobozka elég forrófejű, érdemes megtámogatni valami hűtéssel?"
Hasonló témában kérdeztem a supportot a RB4011iGS+RM routeremről, azt válaszolták, hogy az eszköz -40 és +70 celsius fok közötti környezeti hőmérsékletre tervezték, szóval megnyugodtam.IPv6-tal kapcsolatban még nekem sem tökéletes Digin a beállítás, mert 2 dolgot nem tudom, hogyan kellene megoldanom:
- PPPoE reconnectkor kérjen új prefixet, ezt valószínűleg halál egyszerű megoldani, csak még nem foglalkoztam vele
- Új prefix kérése esetén valahogyan értesíteni és erőltetni a klienseket (saját gépeim), hogy ők is kérjenek új címet, mert jelenleg ha 7 naponta szakít a Digi, vagy nyomok egy kézi PPPoE reconnectet, a gépek nem tudnak IPv6-on kommunikálni, mert másik prefixet oszt ki a digi... Nyilván nagyon rövid lease time-mal meg lehetne oldani, de ez elég szar megoldásnak hangzik.(#7998) bambano
"ipv6 vagyis VÉHAT esetén a belsőhálózati ip címet is a digi adja. tehát a belső hálózaton az ipv6 címed lejárati ideje nem lehet több, mint amennyi a külső címedé."IPv6 esetén nem szokás NAT-olni, éppen az a lényege, hogy tengernyi cím van, minden eszköznek lehet és lesz is publikus IPv6 címe. Azért kapsz a Digitől egy teljes /64 prefixet, hogy bőven jusson minden eszközödnek saját publikus IPv6 cím.
Ezért érdemes figyelni arra, hogy a routereden állíts be értelmes IPv6 tűzfalszabályokat, hiszen közvetlenül az internetről elérhetőek lesznek a gépeid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest