Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
A zárás része nem vicc.
A VPN megvan már jó ideje és üzemel, van hozzá mangle szabály is de csak egy forward change MSS van felvéve. Igazad van, ez már csak az én túlzott óvatosságom. Ha elrontok valamit és kizárom magam, reggel nem tudják használni a kapcsolatot és nem sok idő lesz a helyreállításra ebből kifolyólag nem mertem távolról állítgatni a routingot.Akkor jó a két dst-address= részt üresen hagytam. ISP1 ppoe -s ISP2 DHCP -s és in interfésszel van megadva. Attól tartok nem lesz alkalmam tesztelni a mangle szabályokat. A két ISP csak az átállás ideje alatt lesz meg és egy két hónap együtt futás után a régi ISP -t lemondjuk. Jelenleg a két alhálózatos megoldás működik. Le is lettem szedve a projektről kaptam mást, pedig nagyon érdekel a téma!
A forgalmazót megírom priviben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A VPN megvan már jó ideje és üzemel, van hozzá mangle szabály is de csak egy forward change MSS van felvéve. Igazad van, ez már csak az én túlzott óvatosságom. Ha elrontok valamit és kizárom magam, reggel nem tudják használni a kapcsolatot és nem sok idő lesz a helyreállításra ebből kifolyólag nem mertem távolról állítgatni a routingot.
ekkold