- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogab93
tag
Hdd sentinel szerint enyémmel sincs semmi gond .Én is letesztelem majd haver gépével a vinyót is meg majd a vidókártyámat is csak mostanában sem neki sem nekem nem volt időm tökölni ilyesmivel.Egyébként én sem tudtam,hogy ennyit számít egy vinyó, ha drágábbat veszel akkor is sajnos belefuthatsz egy ilyen inkompatibilitásba .Majd írj ,hogy mik a fejlemények mert kiváncsi vagyok.
Én is jelentkezem,ha jutottam valamire.
-
dogab93
tag
Én se tudok már másra gondolni csak a vinyóra.Most a napokban elég erős kattogás is előjött nála nem folyamatosan hanem időközönként,pedig eddig néma volt.Az viszont elég durva ,hogy egy 8 éves vinyóval nem jelentkezett nálad a jelenség míg az újnál igen.Meg se lepődök azon,hogy nem cserélték ki neked a vinyót többnyire minden szervíznél ezt csinálják bármilyen termékről legyen szó,ha gond van megpróbálják az ember nyakába varni user error dumával ,ráeresztenek egy szintetikus szar tesztprogramot ahol természetesen nem jön ki a hiba és mehetsz a francba.Nekem iponnal volt már problémám ilyen jellegű.
Egyébként pont olyan vinyót akarok beszerezni mint amilyen neked van,lehet jobban járok ha elkerülöm. -
alvarezlopez
tag
Ez nagyon érdekes. Nálam a lol 60fpsen akad a 6 éves Vaio laptopomon, (Core 2 Duo 2,13ghz, gt230m, 4gb ram, win7 64bit)
Nem fut a háttérben valami más program? Vírusírtó, Chrome stb?Szerk.: Az "akad" -ot úgy értem hogy azt mindig hozza. A lényeg, hogy simán szépen egyenletesen fut, bármi történik a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies iPhone halvány színei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest