- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogab93
tag
Hdd sentinel szerint enyémmel sincs semmi gond .Én is letesztelem majd haver gépével a vinyót is meg majd a vidókártyámat is csak mostanában sem neki sem nekem nem volt időm tökölni ilyesmivel.Egyébként én sem tudtam,hogy ennyit számít egy vinyó, ha drágábbat veszel akkor is sajnos belefuthatsz egy ilyen inkompatibilitásba .Majd írj ,hogy mik a fejlemények mert kiváncsi vagyok.
Én is jelentkezem,ha jutottam valamire.
-
dogab93
tag
Én se tudok már másra gondolni csak a vinyóra.Most a napokban elég erős kattogás is előjött nála nem folyamatosan hanem időközönként,pedig eddig néma volt.Az viszont elég durva ,hogy egy 8 éves vinyóval nem jelentkezett nálad a jelenség míg az újnál igen.Meg se lepődök azon,hogy nem cserélték ki neked a vinyót többnyire minden szervíznél ezt csinálják bármilyen termékről legyen szó,ha gond van megpróbálják az ember nyakába varni user error dumával ,ráeresztenek egy szintetikus szar tesztprogramot ahol természetesen nem jön ki a hiba és mehetsz a francba.Nekem iponnal volt már problémám ilyen jellegű.
Egyébként pont olyan vinyót akarok beszerezni mint amilyen neked van,lehet jobban járok ha elkerülöm. -
alvarezlopez
tag
Ez nagyon érdekes. Nálam a lol 60fpsen akad a 6 éves Vaio laptopomon, (Core 2 Duo 2,13ghz, gt230m, 4gb ram, win7 64bit)
Nem fut a háttérben valami más program? Vírusírtó, Chrome stb?Szerk.: Az "akad" -ot úgy értem hogy azt mindig hozza. A lényeg, hogy simán szépen egyenletesen fut, bármi történik a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- BIOS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest