Új hozzászólás Aktív témák
-
dogab93
tag
Hdd sentinel szerint enyémmel sincs semmi gond .Én is letesztelem majd haver gépével a vinyót is meg majd a vidókártyámat is csak mostanában sem neki sem nekem nem volt időm tökölni ilyesmivel.Egyébként én sem tudtam,hogy ennyit számít egy vinyó, ha drágábbat veszel akkor is sajnos belefuthatsz egy ilyen inkompatibilitásba .Majd írj ,hogy mik a fejlemények mert kiváncsi vagyok.
Én is jelentkezem,ha jutottam valamire.
-
dogab93
tag
Én se tudok már másra gondolni csak a vinyóra.Most a napokban elég erős kattogás is előjött nála nem folyamatosan hanem időközönként,pedig eddig néma volt.Az viszont elég durva ,hogy egy 8 éves vinyóval nem jelentkezett nálad a jelenség míg az újnál igen.Meg se lepődök azon,hogy nem cserélték ki neked a vinyót többnyire minden szervíznél ezt csinálják bármilyen termékről legyen szó,ha gond van megpróbálják az ember nyakába varni user error dumával ,ráeresztenek egy szintetikus szar tesztprogramot ahol természetesen nem jön ki a hiba és mehetsz a francba.Nekem iponnal volt már problémám ilyen jellegű.
Egyébként pont olyan vinyót akarok beszerezni mint amilyen neked van,lehet jobban járok ha elkerülöm. -
alvarezlopez
tag
Ez nagyon érdekes. Nálam a lol 60fpsen akad a 6 éves Vaio laptopomon, (Core 2 Duo 2,13ghz, gt230m, 4gb ram, win7 64bit)
Nem fut a háttérben valami más program? Vírusírtó, Chrome stb?Szerk.: Az "akad" -ot úgy értem hogy azt mindig hozza. A lényeg, hogy simán szépen egyenletesen fut, bármi történik a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest