- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kabanka
aktív tag
Ez a dolog majdnem olyan mintha rendelsz egy monitort és pixelhibás... tök mindegy samsung philips lg vagy amit veszel. csak a gépben derül ki. Mint ahogy az első hsz is írja gyártófüggetlen a hiba. Amúgy meg mondom sokan játéknál bemennek a optionsba mindent fullra és éppen nem tudja tartani folyamatosan a 60 fps-t leesik 59-58ra és lagg nekem ilyen volt és butítottam a grafikát bármennyire is húztam a számat hogy bírnia kell, mert kiadtam 30 ezret egy kártyára aztán rá kell jönni hogy 30 ezer egy vgaért semmi
) főleg ha fullhd kell meg akadásmentesség. Van olyan aki észre sem veszi hogy nincs elég fps... neki folyamatosnak tűnik. Ami meg hasonló gondokat okozhat még ha nem eredeti a játék a crack... már megőrülsz mitől akad és kiderül mert szar a crack elég sok játéknál...de ha már nem fizetsz érte legalább nem a játékot kell szidni.
Eredetit kell venni, bár mostanság azok is mind hibásak, nem véletlenül nem jelenik meg PC-re a Demo belőlük mert senki nem venné meg mert tudják hogy játszhatatlan a sok hiba miatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest