- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Semin
őstag
Szóval így egy hónap teszt (RTX Voice) után azt mondom, aki teheti használja ezt a cuccot, mert nagyon-nagyon jól működik. (ez egy szoftveres zajszűrés Nvidia kártyákon)
Képes gyakorlatilag bármilyen komolyabb háttérzajt (még egy porszívót is) teljesen negálni. Féltem, hogy a hangszórók miatt visszahallanak dolgokat Discordon, de ez a cucc ezt is simán megoldja. Azt kell mondjam meglepett mennyire jó.Legalább ennyire elégedett vagyok az "SPC GEAR SM900" szettel. [link]
Minőségi cucc, aki hasonló árkategóriéban gondolkodik, annak bátran ajánlom. -
Semin
őstag
Amennyire én tudom, a kardioid karakterisztikának - amit ez a mikrofon fixen használ - nem barátja a távolság. (és figyelni kell az orientációra is.)
Azért vettem az állványos verziót, hogy ne legyen messze az arcomtól, mert már fél méter is azt okozhatja, hogy halk vagy.(nyilván valameddig erősíthető szoftveresen, de az meg háttérzajt eredményez.) Remélem meg fogom találni az arany középutatViszont pont így nem szűrődik be a bill. , egér, vagy a hangszórók hangja.
Én csak hétfőn fogom tudni beüzemelni, és egy kicsit tesztelgetni.
-
Semin
őstag
Hirtelen felindulásból vettem egy SPC GEAR SM900 USB-t [link] .
Nem stream volt a cél csupán egy jól hasznalható normális minőségű mic kommunikációra.
Azért lett USB-s mert nem tudom a hangkártyám mennyire tudna meghajtani egy normális mikrofont.
(alaplapi, bár nem a leggagyibb)
Valaki használ hasonlót? Mi a vélemény erről a kategóriáról? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Filmvilág
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Blu-ray lejátszók
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Steam topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest