- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Semin
őstag
Szóval így egy hónap teszt (RTX Voice) után azt mondom, aki teheti használja ezt a cuccot, mert nagyon-nagyon jól működik. (ez egy szoftveres zajszűrés Nvidia kártyákon)
Képes gyakorlatilag bármilyen komolyabb háttérzajt (még egy porszívót is) teljesen negálni. Féltem, hogy a hangszórók miatt visszahallanak dolgokat Discordon, de ez a cucc ezt is simán megoldja. Azt kell mondjam meglepett mennyire jó.Legalább ennyire elégedett vagyok az "SPC GEAR SM900" szettel. [link]
Minőségi cucc, aki hasonló árkategóriéban gondolkodik, annak bátran ajánlom. -
Semin
őstag
Amennyire én tudom, a kardioid karakterisztikának - amit ez a mikrofon fixen használ - nem barátja a távolság. (és figyelni kell az orientációra is.)
Azért vettem az állványos verziót, hogy ne legyen messze az arcomtól, mert már fél méter is azt okozhatja, hogy halk vagy.(nyilván valameddig erősíthető szoftveresen, de az meg háttérzajt eredményez.) Remélem meg fogom találni az arany középutatViszont pont így nem szűrődik be a bill. , egér, vagy a hangszórók hangja.
Én csak hétfőn fogom tudni beüzemelni, és egy kicsit tesztelgetni.
-
Semin
őstag
Hirtelen felindulásból vettem egy SPC GEAR SM900 USB-t [link] .
Nem stream volt a cél csupán egy jól hasznalható normális minőségű mic kommunikációra.
Azért lett USB-s mert nem tudom a hangkártyám mennyire tudna meghajtani egy normális mikrofont.
(alaplapi, bár nem a leggagyibb)
Valaki használ hasonlót? Mi a vélemény erről a kategóriáról? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest