Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Amennyire én tudom, a kardioid karakterisztikának - amit ez a mikrofon fixen használ - nem barátja a távolság. (és figyelni kell az orientációra is.)
Azért vettem az állványos verziót, hogy ne legyen messze az arcomtól, mert már fél méter is azt okozhatja, hogy halk vagy.(nyilván valameddig erősíthető szoftveresen, de az meg háttérzajt eredményez.) Remélem meg fogom találni az arany középutatViszont pont így nem szűrődik be a bill. , egér, vagy a hangszórók hangja.
Én csak hétfőn fogom tudni beüzemelni, és egy kicsit tesztelgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest