- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én tapasztalatom az, hogy nem mindegy milyen hangkártyát használsz. Az alaplapi hangkártya sok PC-ben nem sokra képes viszont egy dedikált hangkártyával évekig viszonylag megelégedéssel használtam egy sima Jack-es hangszórót.
A járható út szerintem egy USB-s megoldás lenne.
-
BaLee
addikt
válasz
#86354688 #951 üzenetére
Nagyon jó kis mikrofon, annyi vele a gond, hogy eléggé az arcodba kell tolni, hogy a legjobb hangminőséget kapjad. Ha kényelmesen ki akarod tenni mondjuk a gép vagy a monitor mellé és 1-1.5 méterről használni akkor lehet, hogy mást választanék.
Konkrét tippet nem tudok mondani vele nekem ez a tapasztalatom az NT-Mini-vel.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb mikrofont elsősorban youtube videókhoz, a jelenlegi valami 20 éves 1000Ftos jack-es vacak, elég gagyi hangminőséggel.
Túlzásokba nem szeretnék esni max 10k körüli összeget szánnék rá. Elsőre ezt találtam: [Trust GTX 232 Mantis]
Ez jó lehet, vagy van jobb hasonló áron esetleg kicsit drágábban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest