- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én tapasztalatom az, hogy nem mindegy milyen hangkártyát használsz. Az alaplapi hangkártya sok PC-ben nem sokra képes viszont egy dedikált hangkártyával évekig viszonylag megelégedéssel használtam egy sima Jack-es hangszórót.
A járható út szerintem egy USB-s megoldás lenne.
-
BaLee
addikt
válasz
#86354688 #951 üzenetére
Nagyon jó kis mikrofon, annyi vele a gond, hogy eléggé az arcodba kell tolni, hogy a legjobb hangminőséget kapjad. Ha kényelmesen ki akarod tenni mondjuk a gép vagy a monitor mellé és 1-1.5 méterről használni akkor lehet, hogy mást választanék.
Konkrét tippet nem tudok mondani vele nekem ez a tapasztalatom az NT-Mini-vel.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy normálisabb mikrofont elsősorban youtube videókhoz, a jelenlegi valami 20 éves 1000Ftos jack-es vacak, elég gagyi hangminőséggel.
Túlzásokba nem szeretnék esni max 10k körüli összeget szánnék rá. Elsőre ezt találtam: [Trust GTX 232 Mantis]
Ez jó lehet, vagy van jobb hasonló áron esetleg kicsit drágábban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest