- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViperNet
csendes tag
Visszaküldtem a Muziker-nek ahonnan rendeltem, továbbküldték a szervízbe, aztán ők meg visszaküldték azzal, hogy semmi baja. Úgy nincs is baja, hogy felismeri a Windows mint USB eszköz, tehát elektronikusan működik, csak valamiért max-ra állítva a mic gain-t még továbbra is nagyon halk, a level meter 10-es skálán 1-2 csík lesz csak zöld (a Windows beépített mikrofon-beállító ablakában ahol a Playback és Recording eszközöket lehet állítani).
Héten megint írtam Muziker-nek, hogy ne játszadozzunk tovább ezzel a használhatatlan mikrofonnal, visszaküldöm, és kérem vissza a pénzem, mert egy működő eszközre adtam a pénzt, nem egy olyanra ami gyakorlatilag használhatatlan.
Erre azt írták, hogy visszautasítják ezt, mert a szervíz nem talált hibát.
Hát komolyan, nem tudom mit lehet még beállítani ezen vagy a Windows-on, hogy jól működjön.De úgy látom másoknak is utóbbi időben ugyanaz a baja:
https://mikrofon.arukereso.hu/superlux/e205umkii-p419235984/#velemenyekGondolom ők is a Muziker-től rendeltek.
Szóval a Muziker-től NE RENDELJETEK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged