Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Hali.Kis segítség kellene.A gondom az h nem érzékeli a gép a mikrofont amikor bedugom vadi új speed link fejhallgatós mikrofon,eddig működött rendesen kb 1hónapig de egyszer kihúztam és azóta nem érzékeli,Asus M2N alaplap integrált Realtek HD audio hangkártyával,a drivert már újratelepítettem.A kábelt megvizsgáltam és 100% h nincs megtörve.Valami javaslat

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest