- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ezzel is használhatatlan. Kár, hogy nincs most a közelemben egy sb live legalább. Pedig két hete még kettő is lett volna.
Van egy pár isa-s kártyám is, csakhát isa buszom meg megint nincs..
Csak jönnek mások is a tapasztalataikkal, ha felkeltek, gondolom nem mi ketten szeretnénk normális ''minőségben'' beszélgetni neten keresztül
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Hm, leteszteltem amit csak lehetett. Szerváltam közben egy elvileg kevésbé gagyi talpast (genius), de ezzel még rosszabb eredményt produkált. Aztán betettem egy SB 128-ast, és enyhe javulást, de korántsem kielégítő eredményt tapasztaltam. Emlékszem, mikor barátnőmnél msn-eztünk, anno még egy régi isa-s sbawe64-gyel, és egy logitech webcamhez adott mikivel, egy 20nm-es szobából méterekről jól lehetett érteni a másik oldalról a hangját.
Még lemegyek a másik géphez is, megnézem ott is. Abban megintcsak egy cmedia van, de legalább nem integrált. -
Lortech
addikt
Áh hülyeség volt végülis megkérdezni, hogy sztereó-e, közben leteszteltem, hogy nem lehet probléma. Tudod hatcsatornás integrált hangkari esetén általában nincs 5+ hely a csatlakozóknak, hanem beállítástól függően a line in, és microfon bemenetek rear, bass, center kimenetként működnek.
Elég hihetetlen, hogy ennyire nem képesek ezek a hangkártyák, holott lejátszásra alkalmasak.
Nálam is ilyen amúgy, 500ft-os maxxtro miki + cmedia integrált>> 10centiről beszélek, minden maxon, és alig érthető. Mindjárt beteszek egy sb128-at, és megnézem. -
Lortech
addikt
Nem a mikrofonnal van elsősorban a gond szerintem, bár egy normálissal biztos jobb lenne. Ezek a cmedia csodák sokszor elég gyenge hangot produkálnak, mégha ''rendes'' kártya is.
Check: -Sztereó beállításon van a hangkártya?
-boost be van kapcsolva, windowsos hangerőszabályzó/speciális fülön is elérhető?
-hangerő maxon a felvétel fülnél is?
szerk: Én is szívtam ezzel egyébként.. az istennek sem akart normális hangon felvenni a tunerem, és már a hajamat tépkedtem, mikor rájöttem a hiba okára, pedig ott közel sincs ilyen zavaró tényező, mint a mikrofon. A megoldás új hangkártya volt.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Szokott lenni a hangerőszabályzónál (a hangkártya saját szoftverében biztos megtalálod ott) egy ilyen beállítás, hogy 20db boost a mikrofon bemenetre.
szerk: úgy látom cmedia hangkártya van a lapon (márha az aláírásodban szereplőről van szó), annak a Xear3D nevezetű programjában a mikrofon fülön megtalálod a beállítást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest