- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Skica
őstag
Valami márkás cucc, vagy bóvli?
-
Kaktusz
csendes tag
az a furcsa, hogy a vezerlopultban a hangeszkozoknel a mikrofonnal kaptam egy konfiguracios varazslot, ahol bele kellett beszelni, elfogadta, es a kovethezo ablakban hallanom kellett volna a sajat hangomat, ha beszelek, de nem hallottam, o viszont elfogadta a konfiguraciot es kilepett. Szoval, mintha a gep hallana, de neman...
-
Skica
őstag
Ha a Win recorder felvétele jólenne, akkor a progiban valami gáz.
-
Skica
őstag
?????????
-
Skica
őstag
Ha tanulsz, elég sima sztereó is.
-
Skica
őstag
Nem 5.1-es a hangszoró beállításod??
-
Skica
őstag
Driver progiban mit állítottál be?
-
Skica
őstag
De ekkor 5 lehetőséged akad !
-
Skica
őstag
Ha különálló hang kártyád van kis jelzések találhatóak mi segítségedre lehetnek.
-
Kaktusz
csendes tag
Na ez a gond, nincs mellette discriptionm ugyhogy vegigprobaltam mindet, de ez nem az otthoni gepem, ahonnan tudok netezni... a fejhallgaton 2 dugo van, a fejhallgatosat bedugtam egy narancssargaba, ott ugyanis hallottam a szoveget, de a mikrofonnak szant dugo nem megy sem a zold sem a rozsaszin dugaljban...
-
Skica
őstag
Siker???
-
Kaktusz
csendes tag
Szisztok!
Nem megy a fejhallgatos mikrofonom, oktato CD-hez kaptam, en hallom benne a dolgokat, o ugy tesz, mintha felvenne valamit, de nem hallom, amikor visszahallgatom... Lenemitva nincs, a tobbi dugaljban meg ennyire sem jutok, akkor a Hangrogzites varazslo hibat jelent. WIN XP Professional...
Tudtok segiteni?
Kata
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest