Aktív témák
-
Kaktusz
csendes tag
az a furcsa, hogy a vezerlopultban a hangeszkozoknel a mikrofonnal kaptam egy konfiguracios varazslot, ahol bele kellett beszelni, elfogadta, es a kovethezo ablakban hallanom kellett volna a sajat hangomat, ha beszelek, de nem hallottam, o viszont elfogadta a konfiguraciot es kilepett. Szoval, mintha a gep hallana, de neman...
-
Kaktusz
csendes tag
Na ez a gond, nincs mellette discriptionm ugyhogy vegigprobaltam mindet, de ez nem az otthoni gepem, ahonnan tudok netezni... a fejhallgaton 2 dugo van, a fejhallgatosat bedugtam egy narancssargaba, ott ugyanis hallottam a szoveget, de a mikrofonnak szant dugo nem megy sem a zold sem a rozsaszin dugaljban...
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest