- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
No igen én is úgy használtam mindig, és valszeg még most is úgy megy.
DE, akkor azt is biztosan tudod, hogy ezek a procik nem is nagyon akartak
többet menni. Nagyjából itt volt a vége a játéknak, és a 3200+ -nak is ez volt az órajele.
Szóval szerintem is lehet, hogy proci baja lesz. Persze így akadémikus a vita, keresztpróbákkal gyorsan kiderülne.Látom megoldódott...
-
didyman
őstag
Nem, az órajel emelése növeli az időegység alatt ki-be nyitott-zárt PN átmenetek számát, emiatt nagyobb lesz az elfolyt áram is.
A proci öregedéséhez annyit, hogy a legtöbb esetben nem a CPU magja öregszik meg, hanem az alaplapi kondik ESR értéke nőmeg annyira, hogy a tuningot nem képesek a proci számára elegendően stabil és zajmentes feszültséggel kiszolgálni. Ezek nem látható nyomok és nem is veszélyesek, csak öregedés. A proci jellemzően extrém túlhajtással tud csak öregedni, ami zömmel a hőmérséklet és nem a feszültség eredménye (annak hatására többnyire tönkremehet inkább), míg a példának felhozott memóriákra már inkább jellemző volt ez az öregedés, ott a túlfeszültség is százalékosan sokkal nagyobb volt..
-
Armando_19
őstag
Haveromnak van egy 2500+ bartonja, ami amióta megvette(3év talán? remélem nem mondok hülyeséget), 3200on ment 1.65 fesszel. Egyszercsak elkezdett fagyni az is ha ki volt használva. Azóta csak 2500+on tudja használni, az én vízhűtésemmel se sikerült 1fsb-t se húzni rajta. Szerintem is öregszik a proci, ráadásul az övé átlag 55-60fokon ment.Zalmi 7000Cu legalacsonyabb RPM amióta megvette.. Meleg meg tuning nem tette meg a jótékony hatást. Bár neked legyen szerencséd
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest