Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpiT
tag
Egyszerüen szólva: mind a 3 szolgáltató sz*r! Vodafone ügyintézése az vmi irtózatos! Haverom apjának van egy cége és az alkalmazottaknak kellet telefon (100db), hogy pontosan miért abba ne menjünk bele én sem vagyok tisztában vele, de azt tudom, hogy hónapokig kellet rájuk várni. Hiába hivták midnig mondták, hogy megvannak-megvannak intézkednek, de semmi. Határidön belül nem teljesítették így utoljára felhivta öket, hogy ha a héten nincs náluk, akor birósághoz forul. Egyből ott lett!
MOD: Jah, és az a live! menü... BÖÁÁ!
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
én 3 évig voltam t-mobilos, és akármilyen csomagot választottam, mindig igen hamar elment a pénzem, és az a tudat, hogy az összes haverom olcsóbban hív, meg hogy 39ft/sms.. hát az utóbbi egy évben igencsak megelégeltem...
Áttértem Pannon DJuice-ra és most boldog vagyok!Olcsó és jó, így tudnám jellemezni. Ráadásul mikor Győrben vettem olyan aranyos csaj szolgált ki!
Vodafone-t meg alapból nemvennék.. számomra olyan mint a tesco. unszimpatikus, mert mindig ottvan mindehol... -
woodpaul
őstag
Tudja valaki, várható-e ballagási akció dominós készülekekre?
-
Kekmen
senior tag
Én Vodás vagyok, azért lettem az mert most Magyarországon tudtommal csak a sima Vitamax másodpercalapú és nekem ez éri meg.
Valamit mondtok azzal hogy a menü elég gázos a T610-esemet is szoftverfrissíteni kellett az eredetivel mert vodásnál lefagyott a menü. -
nRu3
addikt
djuice kártyás
Csúcsidőben, hétköznap 6.00 - 16.00 óráig 49 Ft 43,56 Ft 39,20 Ft
Csúcsidőn kívül, hétköznap 16.00 - 6.00 óráig 25 Ft 22,22 Ft 20 Ft
Hétvégén 00:00 - 24:00 óráig 25 Ft 22,22 Ft 20 Ft
számlás
Csúcsidőben, hétköznap 6.00 - 16.00 óráig 49ft
Csúcsidőn kívül, hétköznap 16.00 - 6.00 óráig 25ft -
Husky
aktív tag
- Havi védőpénzt nem fizetek virtuális szolgáltatásért. (Vezetékes telefonnál ott a drót, ott oké.)
- Nem fogom a napi telefonos ügyeimet hajnalra vagy éjfélre időzíteni csak azért hogy olcsó legyen.
- Nem fogom a telefonpartnereimet az alapján megválogatni hogy milyen készülékük van.
- Tehát worst-case scenariot nézek. Percdíjak, ár szerint rendezve, csökkenő sorrendben:
VitaMAX Dumabérlet -- 39Ft + Havi 2250Ft
VitaMAX City -- 96Ft
VitaMAX Joker -- 75Ft
VitaMAX -- 66Ft
VitaMAX DUO -- 58Ft
VitaMAX Joker Plusz -- 36Ft + Havi 375Ft
Domino Nap -- 39Ft
VitaMAX Uno -- 39Ft
VitaMAX Uno Plusz -- 35Ft
Tehát ha -4Ft/perc, -6Ft/SMS fel tud izgatni, akkor Voda. Ketten maradtak versenyben.
Domino Napnál viszont van olyan is hogy 33Ft/perc míg a Voda fix 35. Ez tehát a TM átlagárát is lehúzza ~36Ft/percre. Így meg már csak SMS árakban van különbség... Nos, én nem vagyok egy nagy SMS-bűvész... pusztán az, hogy megtakaríthatok akár havi 500 forintot is ha figyelem a vekkert és ügyesen telefonálok nem egy hű de vonzó lehetőség... (Na bumm, max. nem viszem el az autót a mosóba hanem megcsinálom otthon - így ugyanott leszek anyagilag.)
Tehát: miért menjek át a Vodához?
(Végülis komolyabban csak az tart a T-Mobile-nál hogy régi ügyfélként ingyen kapom a mail->sms értesítéseket. A Vodánál nem láttam ilyesmit, ilyen árban.) -
nRu3
addikt
6éve vagyok pannonos és t-mobilos, én a t-mobil szolgáltatásával nem vagyok megelégedve, vodát 1honapig használtam elég is volt, igaz akkor még rosszabb volt a lefedetségük.
-
kirkri
addikt
Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy tök mindegy, hogy milyen szolgáltatónál vagyok, csak minden mobil /és vezetékes/ számot ugyanazon az áron hívhassak és jó percdíjjakon. Voltam Westeles 5 évig, de nem okozott lelki problémát az, hogy átmentem a Vodához. Előfizetéses meg akkor lettem, amikor már a teljes előfizetési díj lebeszélhetővé vált. Én még nem jártam olyan szegletében az országnak / pedig járok néha a világ végén is/ hogy ne lett volna térerő, tehát ezzel feleslegesen riogatják az embereket szerintem. Az viszont nagyon nagy marhaság, hogy Vodánál hitelbírálattal döntik el, hogy kell-e kaukciót letenned előfizetéses teló vásárlása esetén. Mondjuk se tőlem, se az asszonytól nem kértek, de akkor is
-
sequator
senior tag
-
_seth_
veterán
Voda:Moto T720-at akartam venni előfizuval ugye a teló asszem 32K lett volna és még 40K-t akartak kérni kauciónak LOL. Voltam kártyás és a cég egyoldalúan megváltoztatta a csomagom!!! Örök harag!
Pannon: kevés telójuk van és az sem a legjobb.
T-Mobile: Aranykártyás vokSzemét cég (nem szemetebb mint a többi!!!!)) Náluk telóvásárlás előfizuval: neten megcsináltam és másnap jött a DHL-es srác a telóval semmi plusz költség meg ez meg az mint a vodánál. Nem tom megmondani, hogy átlagban milyen számokat hívok mert nem mobilszolgáltató alapján válogatom az ismerőseimet
Egyiket sem dicsérem! Mindegyik ugyanolyan pénzéhes banda és nem is kell őket félteni sem!
+ Szégyen amit a telóárakkal és a percdíjakkal művel mindhárom szolgáltató, hol van az UNIÓ?
Vigyázzatok mert jönnek a Seth-ekNekem sem forgalmazzák a telómat itthon
Motorola A925 (ez is 3G meg UMTS meg pda....) Látjátok minden Seth-nek jó telója van!!!
[Szerkesztve] -
S e t h
nagyúr
Két éve vagyok vodás és az is maradok ha nem is értek egyet sok dologgal de a kedvezmények miatt maradok.
Viszont elszomorít engem is, hogy lekorlátozzák a készülékeket valamint egyre kevesebb szimpatikus gépük van.
Függetlenül kellett megvennem egy telót mert ők még nem forgalmazzák mert sehol sincsenek 3G téren. -
sbálint
aktív tag
Valószínüleg akkinek szinte az egész rokonsága t-mobilos és ő maga is több éve akkor nem fog áttérni!
Aki a t-mobilnál köt előfizetést az egy évig tuti nem tér át vagy még több ideig!
Na meg a macera az új számmal!
És a vodafone hihetetlen mit művel a telókkal!
Lekorlátozza a bluetooth, nem lehet mp3-at csengőhangnak betenni és még sok más változtatás!
Ezért nem!
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
Szerintem is valóban furcsa, de nekem, mikor előfizetői szerződést kötöttem anno, kellett volna vinnem közüzemi számlát. Én a befizetett csekket vittem, mert úgy gondoltam, hogy az lehet (a Pannonnál azt kérték régebben). Kiderült, hogy maga a számla kell.
Egy darab T68-asuk volt már csak, ha otthagyom, elviszi más. Hát, az ügyintéző srác odaadta úgy a telót, hogy majd valamikor beviszem a számlát. Jóindulatú volt.
Ami még érdekes volt, hogy az új telók mellé valamiféle kaúciót kellett volna fizetni (10e). De, itt jön az érdekesség, hogy ha van érvényes előfizetésem már, akkor nem kell. A Pannonos előfizumat elfogadták, pedig az a konkurrencia... Egyébként nekem csak jó emlékeim vannak mindhárom szolgáltatóval kapcsolatban.
-
Allien
veterán
Hát, kib***ott egyszerűűű!
Mint a Matáv, kontra Tele 2. Megveszik nagyker áron, és mivel nincsen jelentős kiadása (mivel igazából csak a reklámra, és a saját belső dolgaira kell költenie, és pl. a hálózatot NEM neki kell fejlesztenie), ezért is olcsóbb, meg ha nem lenne olcsóbb, nem menne hozzá a kutya sem.
Igaz, a voda azért lassan építget, ha jól tudom, de csak lassan. Az a 97%-os lefedettség ugye NEM valós.
-
WillChi
őstag
- A kezdeteknél valóban csak bérelt hálózata volt a Vodának, de ha jól tudom ez mára megszűnt. Felénk legalábbis saját adótornyaik vannak.
- Én meg azért vagyok pillanatnyilag Vodás, mert 2 éve is volt GPRS Internet 3.150 HUF-ért. Azóta meg nem váltottam máshova, mert minek... -
Cane
őstag
kb. 1 éve még a vodkának elég gyenge telefonválasztéka volt.
ahogy észrevettem más telefonoknak is eléggé átbuherálták a menűjét. nekem nem jött be. -
rocket
nagyúr
Az a sok ember reklamalni all sorban
Viccet felreteve, aki kovette az esemenyeket az elmult jopar evben, az tudja hogy a pannon es akkor meg westel (ma mar ugye t-mobile), szandekosan nem licitaltak egymasra percdijakban, es sokaig voltak 100 ft-os csucsidos percdijak, aztan jott a 3. resztvevo a vodafone, es azota megy a percdij haboru, de a legtobb ember nem fordit ra 15 percet megtudja melyik csomag, melyik cegnel lenne a legjobb neki, a t-mobile nevet sokszor hallotta/olvasta, ezert oda megy telefont venni.
Vodafone nem lenne, ma meg mindig egyhelyben allnanak a percdijak (csucsido 100ft-ert) es lenne 3 fele csomag. -
Allien
veterán
Mi van kiépülve??? Max az üzletek vannak, de hol a hálózata? Ja, bérli a másik 2 szolgáltatótol! Ha azt mondják ezek ketten, hogy elég, elmehet a rákba a voda.
Bár, igazat írtál, mert a pár évvel ezelöttihez képest azért több antennájuk van.
Én azért vagyok Tmobilos, mert a cégem ezt adta. -
faster
nagyúr
Én Pannonos vagyok, nekem kit kellene utálnom?
[Szerkesztve] -
-
Gambit
őstag
Pár évvel ezelőtt akartunk céges előfizetést kötni velük, meg venni egy 6310-est. Az egy dolog, hogy a 6310-esre várni kellett, mert meg kellett rendelniük, de ráadásul kértek egy kiló papírt is, mindenféle igazolásokat. Elmentünk, leraktuk a kiló papírt, problémáztak vele, és kitalálták, hogy nem jó a fénymásolt aláírás címpéldány, az EREDETI kell nekik. Röhögtünk egyet, átmentünk ugyanazon épületen belül a westelhez, és megvettük ugyanazt a telefont rendelés nélkül, 5 perc alatt. Én pl. emiatt vagyok most is t-mobilos.
-
reno
tag
A K700-ról írt hozzászólás oké, igaz. Bár azért 52990-ért Bluetooth headsettel ajándékba nem rossz a T-mobilenál azt hiszem kártyával el sem vihető.
Az üzlet kinézettel mi a baj? A reklám lehet, hogy idétlen, de nem az a lényeg, hogy te olcsóbban beszélsz? -
vodafone power.
dehogy miért vesznek tmobile-t hát nemtom.
én kártyás vagyok és vodánál marha jo percdijaim vannak.
joker plusz ha vkit érdekel nézze meg
és 1 tmobilos havert már átcsábitottam vodkára -
Digital
addikt
Nekem nem szimpi a nyomulós reklámhadjárata,és az üzletei is igénytelenek! Ja és 7 éve T mobile-os vagyok
-
reno
tag
Sziasztok!
Felháborító, hogy az emberek a T-mobile üzletben az ajtóig állnak a sorban, a Vodafone bolt meg üresen tátong? Miért?
A Vodafone percdíjai is és a telefonok ára is olcsóbb!
Mi az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest