Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ürgülfütty
tag
Sziasztok!
Felháborító, hogy az emberek a T-mobile üzletben az ajtóig állnak a sorban, a Vodafone bolt meg üresen tátong? Miért?
A Vodafone percdíjai is és a telefonok ára is olcsóbb!
Mi az oka?
Ezt ugye nem komolyan írtad???? Ezen röhögök fél órája.Mindjárt megsajnálom a Vodafone-t...
-
Loha
veterán
3 lehetőség:
1.) Azért, mert ha bármit meg akarsz kérdezni a T-Mobile-nál, akkor be kell menned az üzletbe a vodánál meg nem
2.) Azért, mert a T-Mobile-nál mindenki feltöltőkártyát vesz a vodánál meg bankautómatánál töltik, mert van rá bónusz.
3.) Azért, mert még mindig sokan azt hiszik, hogy a vodának csak a szabadban van térereje.
Egyébként amíg, a voda nem szerez elég piaci részesedést magának, addig jelentősen olcsóbb lesz a T-Mobile-nál, szóval nyugottan menjen mindenki csak T-Mobile-hoz, én köszön szépen jól vagyok -
dzsoni
senior tag
Felháborító, hogy az emberek a T-mobile üzletben az ajtóig állnak a sorban, a Vodafone bolt meg üresen tátong? Miért?
A Vodafone percdíjai is és a telefonok ára is olcsóbb!
Mi az oka?
Felháborító... rotfl
Egyebek:
3 évig voltam pannonos, semmi bajom nincs velük, amikor eljöttem akkor vezették be a fizetős ügyfélszolgálatot, bár nem ez volt az oka a távozásnak
3. éve használok westel/t-mobile-t, van is némi elfogultságom a cég iránt (aki ismer tudja miért), teljes mértékben meg vagyok velük elégedve.
Egykori mukahelyemnél lehetőség adódott voda előfizukat venni, és a munkatársaimmal ingyen beszélni, el is jutottam egy üzletig ahol közölték velem a fentebb már párszor említett 40k-s előleg befizetését. Mosolyogtam egyet és kijöttem. A többiek kifizették, örültek, és kb. egy hónap várakozás után már működött is az ''ingyen beszélünk egymás között'' dolog. Amúgy nem tudom hogy egy szerencsétlen szolgáltatás aktiváláshoz miért kell egy hónapot várni -
Husky
aktív tag
- Havi védőpénzt nem fizetek virtuális szolgáltatásért. (Vezetékes telefonnál ott a drót, ott oké.)
- Nem fogom a napi telefonos ügyeimet hajnalra vagy éjfélre időzíteni csak azért hogy olcsó legyen.
- Nem fogom a telefonpartnereimet az alapján megválogatni hogy milyen készülékük van.
- Tehát worst-case scenariot nézek. Percdíjak, ár szerint rendezve, csökkenő sorrendben:
VitaMAX Dumabérlet -- 39Ft + Havi 2250Ft
VitaMAX City -- 96Ft
VitaMAX Joker -- 75Ft
VitaMAX -- 66Ft
VitaMAX DUO -- 58Ft
VitaMAX Joker Plusz -- 36Ft + Havi 375Ft
Domino Nap -- 39Ft
VitaMAX Uno -- 39Ft
VitaMAX Uno Plusz -- 35Ft
Tehát ha -4Ft/perc, -6Ft/SMS fel tud izgatni, akkor Voda. Ketten maradtak versenyben.
Domino Napnál viszont van olyan is hogy 33Ft/perc míg a Voda fix 35. Ez tehát a TM átlagárát is lehúzza ~36Ft/percre. Így meg már csak SMS árakban van különbség... Nos, én nem vagyok egy nagy SMS-bűvész... pusztán az, hogy megtakaríthatok akár havi 500 forintot is ha figyelem a vekkert és ügyesen telefonálok nem egy hű de vonzó lehetőség... (Na bumm, max. nem viszem el az autót a mosóba hanem megcsinálom otthon - így ugyanott leszek anyagilag.)
Tehát: miért menjek át a Vodához?
(Végülis komolyabban csak az tart a T-Mobile-nál hogy régi ügyfélként ingyen kapom a mail->sms értesítéseket. A Vodánál nem láttam ilyesmit, ilyen árban.) -
rocket
nagyúr
Az a sok ember reklamalni all sorban
Viccet felreteve, aki kovette az esemenyeket az elmult jopar evben, az tudja hogy a pannon es akkor meg westel (ma mar ugye t-mobile), szandekosan nem licitaltak egymasra percdijakban, es sokaig voltak 100 ft-os csucsidos percdijak, aztan jott a 3. resztvevo a vodafone, es azota megy a percdij haboru, de a legtobb ember nem fordit ra 15 percet megtudja melyik csomag, melyik cegnel lenne a legjobb neki, a t-mobile nevet sokszor hallotta/olvasta, ezert oda megy telefont venni.
Vodafone nem lenne, ma meg mindig egyhelyben allnanak a percdijak (csucsido 100ft-ert) es lenne 3 fele csomag. -
Gambit
őstag
Pár évvel ezelőtt akartunk céges előfizetést kötni velük, meg venni egy 6310-est. Az egy dolog, hogy a 6310-esre várni kellett, mert meg kellett rendelniük, de ráadásul kértek egy kiló papírt is, mindenféle igazolásokat. Elmentünk, leraktuk a kiló papírt, problémáztak vele, és kitalálták, hogy nem jó a fénymásolt aláírás címpéldány, az EREDETI kell nekik. Röhögtünk egyet, átmentünk ugyanazon épületen belül a westelhez, és megvettük ugyanazt a telefont rendelés nélkül, 5 perc alatt. Én pl. emiatt vagyok most is t-mobilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest