- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
válasz
Luck Dragon #539 üzenetére
Csak ha drótszőrű..
-
Szena67
aktív tag
válasz
Viktor0610 #239 üzenetére
A kérdésemre megkaptam a választ Parcitól. Nem függ össze, csak mivel mindkettő a szolgáltatás része a felhasználói élményt befolyásolja.
-
Szena67
aktív tag
válasz
Viktor0610 #206 üzenetére
Senki nem akarja senki fejét venni. Csak az a kérdés, hogy tervezitek -e, hogy a kritikákra hallgattok, vagy szőnyeg alá söpörve és megy tovább minden a régiben. Mert tényleg pusztul ki a fórum. Az embereknek egyre kevesebb kedve van a tesztek alatt a pontosan tudható, hogy az adott gyártóhoz anyagilag kötődő úthenger stílusú arcokkal megvívni, hogy a saját meglátását leírhassa. Aztán vagy hoppá törlődik vagy jön a szokásos játékuk, hiteltelenítés meg a sértegetés. Ez a leállás egy jelzés is volt, hogy ez így nem ok. Szóval várhatunk valódi javulást ezen a téren?
-
Szena67
aktív tag
MS megetet a kényelemmel és utána a licencek havidíjával lehúz és persze oda emeli évről évre ahová akarja. Soha nem szabad csak egyetlen szolgáltatóra alapozni, mert az ember beszorítja magát a sarokba úgy, hogy még árakban sem tud tárgyalni, mert ugye nem hagyott B vagy C szolgáltatót, onnantól csak fejőstehénnek nézik. A verseny mindig jobb árakat eredményez, mint egyetlen szolgáltató monopóliuma.
-
Szena67
aktív tag
Sajnos az oldal még most is disznó lassú, a low level adatok visszanyerése meg kisebbfajta csoda, de erre nem kéne alapozni, hogy a jövőben is szembejön ez a mák. A rendszergizdát viszont nem értem, egyszer pályakezdő koromban üzemeltettem rendszert és ott is összekuszálódott az adatbázis egy hálózati hiba miatt. De úgy emlékszem nem táboroztatással és nyaralással voltam elfoglalva, hanem két napig nem aludtam.
A topikok alatt meg egyelőre a szokásos pörgető, beetető emberek próbálják fenntartani a látszatot. Egy minőségi tér-idő ugrás nem ártana a színvonalban (mögöttes technika, szakmai alázat, moderátorok beépített emberek személyisége), mert így tényleg idővel elsorvad az egész, ahogy sok régi tag kesergett a facen.
Ha az oldalnak nincs fogyasztója, akkor nem marad hirdető sem, mert őket is a fogyasztó fizeti, és az erőszakos, agresszív beetető emberek már így is majdnem teljesen megölték fórumozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest