Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jerry311 #528 üzenetére
Szóval szerinted itt mindenkit csak személyes okokból moderálnak, mert azt írtad, hogy olyannal még nem találkoztál, ami objektív okból történt volna? Hát én azért az ilyen vastag kijelentéseken elgondolkoznék... Nem vagyok régóta aktív a fórumon, de sok olyan példát tudtam volna neked összegyűjteni, ami abszolút jogos volt, bizonyos emberek kitiltásával pedig még a digitális légkör is jobb lett.
Véleménye mindenkinek lehet, de azt is fogadd el, ha kiröhögnek érte.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
jerry311 #186 üzenetére
függ a cégmérettől, cégfelépítéstől, a benne lévő emberek viszonyától, pista pótolhatóságától, ötmillió dologtól. értelmesen nem lehetett szerintem feltenni ezt a kérdést, sokkal inkább csak "személyes" utálatból.
pontosabban de, a kérdés végülis egy sima igen/nem. a válasz pedig az, hogy abszolút, kommunikáltam is, válaszokat is kaptam rá.
na, thread closed.
-
Na ez az érdekes, hogy már az eleve hibás adatbázisról készült-e a mentés, vagy volt olyan pont az időben, amikor az adatbázis még nem volt hibás, de a mentés már sikertelen lett?
Ergo a következő kérdés, hogy másik eszközről indított mentéssel megelőzhető lett-e volna a nagyobb adatveszteség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest