- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Mindenki kb. más és más lehetőséget írt megoldásnak, ebből nekem az jött le, hogy a magukat hozzáértőnek tartó emberek sem igazán vannak a helyzet magaslatán,"
ennek nagyon prozai oka volt : a nullaval egyenerteku volt a tajekoztatas. ami nem gond, csak erted, mindenki abbol foz amibol tud, nyilvan csak tippelgetni tudsz ha nincs semmi infod... az, hogy "megaval rantoltta a konyvtarstrukturat" , meg a "recoverybe is beleborult" , ezek szakmailag nem ertelmezheto leirasai aproblemanak.
en sem azt allitom (nyugi, KORANT SEM AZT), hogy a kommentek kozott mindenki hozzaerto volt. annyit mondtam, hogy itt vannak sokan akik ezt csinaljak, ennel sokkal nagyobb scale-ben, sokkal kontrollaltabb korulmenyek kozott es tok jo lenne tudni, hogy mi tortent. ezt a mai napig nem tudjuk, mert semmilyen lenyeges kerdesre (peldaul arra, hogy mi a HW-SW osszefuggese, ilyen tobb honapos tavlatban ugye) nem adottt meg senki, semmilyen szakmailag komolyan veheto magyarazatot.
"Azt meg őszintén szánalomra méltónak tartom, hogy valakinek annyi szabadideje van, hogy a létező ÖSSZES pozitív hangvételű kommenthez (mert volt olyan is) odaírt valami rosszmájú megjegyzést."
en is. es nem is errol beszelek, az ilyenek tolem ugyan ugy mehetnek a picsaba mint reszedrol.
ez egy IT szakmai kozosseg, itt szamos ember van aki ezerszer komplexebb kornyezetekkel dolgozik mint egy random hiroldal. es szerintem nem vagyok egyedul, akit erdekelne, hogy szakmai szempontbol itt mi tortent, mert hasznos lehet kesobb a munkanknal, peldaul. meg altalnos szakmai kivancsisag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest