- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andor.1965 #860 üzenetére
a cégnek nincs külön telephelye. egy 3 hetes friss társasági szerződést most gyorsan átnéztem, hogy megkukultam-e (a megidézett szakmának, előre is: székhelyet fogunk váltani még idén, mert kollégánk és cégtársunk meghalt, és a szóban forgó ingatlanból elvisszük a céget. a társasági szerződés is ezért frissült most).
viszont a kúgelben keresgélve a nagy szent ai kiad egy korábbi telephelyet, talán arra gondolhattál. ott sem volt soha a szerver. bár a szakma biztos másképp tudja, de a szerver egy szerverteremben csücsül, jópár másik szerverrel egyetemben, sokkal inkább a victor hugo irányában.
részemről vége a reggeli topikműszaknak.
-
nekünk az a lényeg, hogy hatalmas cég, azonos vasakat használnak végtelen mennyiségben, mindenből helyben van spare, ember is van hozzá, hardveres hibát 2 órán belül elhárítanak, ha pedig fejleszteni akarunk, azt is pillanatok alatt megcsinálják. szóval a hardveres layert így kapásból elfelejthetjük, ami már önmagában is óriási segítség, főleg, ha most komplexebb instrastruktúrára állunk át.
-
válasz
Andor.1965 #847 üzenetére
Azt látom, hogy pontosan tudja.................
(ijesztő számomra, ha elmentél a kft. székhelyére, hogy meghazudtold a ph-t. de ha csak streetview-n néztél utána, tulajdonképpen az is)
-
válasz
Andor.1965 #845 üzenetére
Nem, qrvára nem az, lyézusom. Ne haragudj, de ez vicc.
-
ez meg az utolsó utáni: visszanéztem a chat logunkat, amikor teljes pánikban kerestük, hogy egyáltalán mi a franc van, miért állt meg a kiszolgálás. ott rakta be a rendszergazda a screenshotot, benne jópárszor ezzel a hibával is. utána még órákig mentettük a gépről, amit csak tudtunk. szóval de, rohadtul "elindult".
viszont húzok egy vonalat, és szépen kimegyek ebből az utcából, amibe pár szakmabeli próbál beleterelni. nem adunk ki több infót.
-
válasz
Andor.1965 #837 üzenetére
Nem is egy van belőle, és hát de, qrvára elindult.
Nem "instant bukta van", de szemmel láthatóan van rá igény, hogy legyen.
Már csak ezért sem szeretnénk ezt az ilyen igényű kollégákkal, publikusan, pellengérre állítva űzni, úgy, hogy időnk, energiánk sincs rá.
Utolsó posztom volt a témában
(abban az egyben értünk egyet, hogy megbántam, hogy próbáltam megfelelni a kollégának és valami infót adni egyáltalán -- persze nem azért, amire te akarod kifuttatni)
-
egy csomó hiba lehet, jó bonyolult rendszerek/komponensek ezek. azt gondoljuk továbbra is, már a lentiek alapján is, hogy a cpu mindenképp érintett benne. lehet, hogy nem egyedül, hanem az alaplappal tandemben, sokféle szcenárió van. (és semmi biztosat nem mondtunk eddig, mi magunk sem vagyunk biztosak semmiben -- oké, pont a tegnap itt felmerült dologban igen: hardverhiba volt)
nekünk alapvetően az a legfontosabb, hogy a költözésig ne fordulhasson elő újra.
-
srácok, ne öljétek már egymást!
én teljesen megértem, hogy a szakmabeliek szeretnék tudni a részleteket, szerintem ez elemi kíváncsiság. fyi:
Aptio 0x0b "CPU Failure" például volt, minden újraindítás után újra kiírta, a db eltűnt a fájlrendszerből és hiányosan turmixként a lost+foundban landolt, recovery közben magától is újraindult, hogy aztán egy cpu visszacsere után teljesen error free működjön újra. előtte meg ezzel a procival mentünk 6 hónapig. ez nem hardver hiba?
(igen, a tdp specen belül volt, a hűtő is, a monitoring szerint a cpu és a vrm is 25-30 fokos volt)de ezt az egészet nem szeretnénk publikusan, közösen elemezni semennyire sem. nem fogunk logokat kirakni, kérek mindenkit, hogy ne is kérje többet. megértem a kíváncsiságot, de én a cég érdekeit nézem, ott meg egyrészt jelen helyzetben végtelen teendő előzi a listán, másrészt garantáltan nem mondunk semmit, amíg mi magunk nem tudtuk az egészet kielemezni és abból nem jutottunk valami értelmesre.
"Én az utóbbi években meglepően sok hibás CPU-t láttam már, és jellemzően valami rohadt apróság nem megy nekik, valami kombináció, üzemidő, hőfok és terhelés együttállása okoz mindenféle dolgot."
ezt meg egy IT szakmabéli, veterán fórumtárs írta nekem chaten napokkal később.
-
válasz
MasterMark #764 üzenetére
nem most sem, hanem most nem.
mint minden ember, hibázhatunk, és mint az értelmesebb emberek, igyekszünk tanulni belőle. nem szeretnénk kétszer ugyanabba a szarba lépni.
-
válasz
MasterMark #760 üzenetére
nem "valaki másnak", hanem nekünk.
-
válasz
MasterMark #745 üzenetére
de miért indultok ki abból, hogy nem lesz jó mentés? azért a mi 25 éves munkánk és cégünk forog kockán, most a reputáció is kapott egy kokit meg egy sallert, nyilván arra lövünk, hogy rendesen megcsináljuk. elemi érdekünk. személy szerint is nyugodtan óhajtok aludni a jövőben is.
igen, az, hogy a vas nem nálunk van, hanem a rackforestnél, legelső körben csak a hardveres layert veszi ki, nem többet, ez így van. de nem szeretnénk itt megállni, és pont ugyanúgy csinálni a backup részt például, mint eddig.
-
válasz
MasterMark #726 üzenetére
oké, és ezek között feltehetően több a nem mérnök, mint a mérnök. vettem a célzást.
érdekes és fontos a szigorúbb mérnöki szemlélet egyébként, meg picit belelátni, hogy nagyobb cégeknél, ahol megfelelően ki vannak maxolva a különböző folyamatok, milyen rigorózus akár ez is.
egy felújítás/építkezés jutott eszembe hasonlatként. igen, ideális esetben van komoly és alapos terv, majd részletes kiviteli terv, majd a tervek szerint dolgozó szakágak, meg persze műszaki ellenőr, aki tényleg az összes munkafolyamatot ellenőrzi és jóvá is hagyja. és ott nem lesz hiba, ha pedig mégis, van felelős, és még egy biztosító sem tud kibújni a feladata elől.
mégis, vajon hányan építkeznek/újítanak fel így? és milyen a felára? és mit csinálsz, ha nincs büdzséd minderre, de mondjuk fel kell újítanod? (és most ne csak arra gondolj, hogy akkor a leghitványabb jóaú józsika jön taknyolni, hanem arra, hogy megpróbálod abszolválni a legjobb tudásod szerint, de minderre nincs pénzed)
gondolkodtam picit ezen a "szégyellhetnénk magunkat, hogy majdnem szétvertünk egy egyedi közösséget". úgy érzem, hogy ez is picit légüres térben lévő kritika. mert a legjobb tudásunk szerint építettük fel, 25 év munkájával, a saját anyagi korlátaink között egyensúlyozva rég, és esetleg, talán nem hibátlanul. bár 25 évet mázliból túlélni, meg ezt az egészet összerakni azért véletlen mázliból nem lehet, az nem tart ki addig.
no mindegy.
.
mostantól picit hátrébb vonulok mostantól a topiktól, és jobban koncentrálok a feladatokra, mert rengeteg van és nem engedhetem meg magamnak, hogy elfórumozzam az időt.
-
válasz
fekete.puma #721 üzenetére
fun fact: pár hete közeli ismerős házába belevágott a villám. majd rögtön utána a rokonéba is, mellette (egymás mellé költöztek). mindkettő leégett, az egyikből menekülni kellett, a másik üres volt.
-
válasz
Namelesske #720 üzenetére
egyelőre itt tartunk. zajlik a teljes költözés, van új vas, be van fizetve az indulás, megy a technikai egyeztetés. ha kész leszünk, írunk majd egy rövid összefoglalót az új setupról. de ez sem megy egyik napról a másikra.
ma kiment egy csomó értesítő azoknak, akik nem tudtak szolgáltatásokat felhasználni.
ezek az apróságok olykor fél napok, vagy több nap. trillió dolog van, ami nem működik, és helyre kell állítani, pótolni kell, mégegyszer meg kell csinálni. sokat nem alszunk, ide vagyunk szögelve a gép elé múlt kedd óta.
-
még a költözéshez szükséges todokhoz is nehéz előteremteni a rendszergazdai erőforrásokat most. a hibakeresést leghamarabb akkor szeretnénk elkezdeni, amikor az a gép már teliben fölösleges és minden fontos és kevésbé fontos teendőnket elrendeztük.
az a helyzet, hogy így, hogy teljes váltás lesz, a cég/lapcsalád szempontjából a hiba utólagos keresgélése már kevésbé prioritás, mert feltehetően nagy meló, a kíváncsiságon túl kevés tényleges eredménnyel.
egyelőre félretettük az egész kérdéskört. nyilván kíváncsiak vagyunk, és nyilván megpróbáljuk majd megfejteni, hogy mi is történt. de, mivel cégvezető viszont vagyok: jelenleg az előttünk álló dolgokba megy minden energiánk.
-
nem keverem, sőt, oda is írtam, hogy most sem lesz redundáns működés.
arra akartam példát hozni, hogy a "normális" backup, meg a "normális" működés (=rendelkezésre állás) az elég tág fogalom, és például redundáns működés nem lesz, pedig van aki szerint "ezen a szinten az a normális".
egyébként én NEM vagyok rendszermérnök, se rendszergazda, se semmilyen mérnök, szóval személy szerint akár keverhetném is.
-
válasz
MasterMark #711 üzenetére
tekintve, hogy nem tudtuk visszaállítani az adatokat, ez mindenképp így van. elnézést is kértünk érte.
-
válasz
E.Kaufmann #702 üzenetére
mi nem volt? egy pont ugyanilyen backup rendszer? most sem lesz például redundáns működés. abban a hiszemben voltunk, hogy ami van, az jó és jól működik. nem így lett.
a "majdnem lenulláztunk" részt viszont azért szeretném... kontextusba tenni:
- egy műszaki hiba miatt nagy lett a baj, erről nem tehetünk
- egy robusztusabb rendszer ennek esélyét minimalizálni tudta volna, itt kell előrelépnünk és ez folyamatban is van
- magunkat összecsinálva, egy hét horror munkával, hozzáértéssel rengeteg adatot visszahoztunk és talpraállítottuk az egészetvan felelősségünk? úgy érezzük, hogy igen.
elnézést kértünk sokszorosan? igen.
mindent megtettünk a helyreállításért? igen, és tényleg erőn felül.
de sikerült? nem veszteségek nélkül, de igen, hiszen te is mondhatod, hogy szégyelljük magunkat. -
(megelőzendő a nemtom mit, azt azért hozzáteszem, hogy a prémium tagsági amolyan "fan club" jellegű, a létszáma is olyan, szóval sokkal inkább kiegészítő havi pénz, mint olyasmi, amiből aztán a ph-nak aztán jól fussa erre-arra)
-
-
túlzás 16 zen2 mag egy két vm-es, virtualizált vasnak? a db kb. 500 gb, értelemszerűen sok tábla, köztük 100 millió rekordos is, trigger, constraint, index stb.
mert onnantól, hogy a 16 magos prociból előreléptünk, szerintem érthető, hogy "ha már, akkor" jeligére a nagyobbat vettük. nem volt akkora árkülönbség, nem megjelenéskor vettük (tehát nem 2-3m ft-os áron vettük, idén februárban).
-
az első részre igen a válasz.
a második részre semennyire. az üzemeltetésben / rendszergarázdálkodásban fel kell fejlődnünk, vállaljuk, de a rios forráskódja az kifejezetten pro munka bármilyen szemmel nézve.
a 64 magos proci egyébként alig volt terhelve, sok évre előre gondolva vettük. a mostani 16 magos viszont már a határon volt, néha túl, néha innen.
-
válasz
Feri1977 #602 üzenetére
nem vagyunk nyugodtak a jelen, átmeneti állapotban azért. a régi procival hosszú éveket ment, ez megnyugtató. viszont a géppel volt valami gebasz, és nem tudjuk még pontosan, hogy mi (annyit tudunk, hogy az új proci része az egyenletnek), úgyhogy kizárt, hogy nyugodt lehessen az ember.
(kb. napi 2x csinálunk manuális dumpot most)
-
válasz
MasterMark #603 üzenetére
tényleg nem ilyen egyszerű, ezzel együtt az van, hogy:
- a helyreállítás
- a költözés
viszi el minden energiánkat. a hibakeresést, kiértékelést már nyugalomban szeretnénk megcsinálni, sokkal sürgősebbek a fentiek rövid távon.a kommunikációról volt szó tegnap itt a topikban, megírtam róla, amit tudtam, kérlek nézd vissza.
jó vagy rossz (vagy még rosszabb), ennyi fért ki a csövön. az egy döntés volt, hogy amíg fogalmunk sincs igazából, hogy mi van, addig nem akarunk találgatásokat kiírni. elhangzott, hogy akkor írjuk ki, hogy fogalmunk sincs, hogy mi van. lehet, hogy ezt kellett volna. (de ugye abba is belelátható, hogy full nem értünk hozzá és vmi sufnicuccról megy egy sarokból a ph, hiszen egy jó rendszernél lenne fogalmad stb.)
-
köszönjük mindenkinek!
(mi is eléggé megijedtünk, most már picit jobb a helyzet)
-
"Ez annak is köszönhető, hogy ti nagyon be vagytok zárkózódva a tagjaitok előtt és nem mutattok semmit. Attól, hogy látjuk egy kicsit a termet meg room tour van amit sokan mások csinálnak, még nem lesz a szerveretek sebezhetőbb. És nem fogják úgy elképzelni az egészet, mint ezer éve az nCore lebukásánál ahol kókány szobában mentek a besárgult gépházakon a dolgok."
lehet, hogy van, amiben lehetne többet közölni. de tényleg vannak emberek, akik egyszerűen ártani akarnak, mert - gondolom - rühellik a prohardvert, engem, mittomén. (nem fórumkommentre gondolok, azt azért kibírjuk
). úgyhogy kicsit ilyen önvédelmi módban vagyunk by default, hiszen nem sokat nyerünk azzal, hogy kiadunk ilyen-olyan infót, viszont lehet olyan kockázata, amire nem gondolunk, de más igen. és most nem feltétlenül a szerverprocira gondolok, hanem bármire.
volt amúgy régen ph találkozó, de jó régen. utána volt a mobile meeting, majd veletech, ami már mobilarénás nagy rendezvény volt. aztán tényleg semmi. a történtek után lehet, h kéne majd egy (de hogy hol és hogy és mikor... na mindegy).
-
válasz
Luck Dragon #576 üzenetére
mindenképp lesz valami leállás, de függ a költözés módjától, hogy mennyi. viszont az tervezett lesz, szólunk róla.
-
béke, béláim, viszont tényleg legyünk ON!
-
válasz
Döglött Róka #510 üzenetére
-
válasz
Döglött Róka #498 üzenetére
nem is így értettem, hanem úgy, hogy csomó oka lehet annak, hogy valaki nem tesz ki az ablakba mindent magáról vagy a cégéről. szóval, hogy amit nem látunk még át, arról nem kommunikálunk.
-
válasz
tranceplanet #465 üzenetére
Már zajlik az előkészítés a háttérben, úgyhogy végülis leírhatom: Rackforest
-
válasz
Andor.1965 #442 üzenetére
fogalmam sincs, hogy mik a válaszok ezekre a kérdésekre, ehhez csomó rendszergazdai input kellene nekem (és egyelőre a szűkös időkerete az új setuphoz kell, és a költözéshez is kell).
-
respekt a kommentért!
egy apróság, mert szeretném ezt a szálat lezárni:
"Itt volt a "lemondást" feszegető kérdés. Jött rá ugyan egy továbbra sem teljesen egyértelmű válasz, de mellé a mi közöd hozzá és hasonlók is. Semmi, igazad van. Meg az is fontos, hogy ki kérdezi, mert az említett tag rosszindulattal tette. De ezt nem mérlegelhetitek, ez van. Olyan, mint a bulvár. Sztár pároknál is jönnek a kérdések, hogy miért szakítottak, miért nem, és a többi. Közük van az embereknek hozzá? Nincs. De akkor sem így reagálnak, vagyis ha jót akarnak maguknak akkor nem így reagálnak."
szerintem itt azért igenis mérlegelhettem, mert a fórumer a jellememre hegyezte ki az egészet (hiszen "úgy sem mond le, úgy sincs következmény"). és szerintem ennek ellenére rendesen válaszoltam neki. és tényleg nincs köze hozzá, itt a 351-ben azt is megírta Maelephant, hogy miért nem kérheti számon rajtam egyáltalán.
azért válaszoltam egy csomó kérdéssel azon felül, hogy "igen", mert abból szerintem bárki rögtön belátja, hogy fogalma sincs a cégről, és arról, hogy egyáltalán opció-e nekem, hogy "lemondjak". (totál össze van ez mosva így ráadásul azzal, amikor egy választott, adóból élő közszereplő nem vállal felelősséget a tetteiért)
-
semmilyen szinten nem voltunk rá felkészülve, és az adott helyzetben a csövön ennyi fért ki.
a másik fele, hogy azért látjátok, hogy sajnos 99% normális hozzáállás mellett van ártó, rosszindulatú is. bármi, amit mondunk, felhasználható ellenünk (nem csak az amcsi filmekben..), és van, aki szeretné is ezt tenni, illetve teszi is. egy teljes káosz közepette, amikor azt sem tudod, hogy mi van, igazából ennyit tudnál csak mondani: "teljes a káosz, fogalmunk sincs még, hogy mi van".
teljesen igazad van, hogy lehetett volna jobban kommunikálni, de itt bejön a valóság:
- kis cég vagyunk, egy csomó szerepkörre nincs dedikált ember, mindenki multi-szerepkörben nyomja
- igen, nagyra nőttünk, de tök ugyanaz a garázscég utáni cég vagyunk, mint 20 éve
- igen, ez nem jó, kéne dedikált kommunikáció, ügyfélszoli, meg még sok-sok szerepkör. viszont ez továbbra sem reális anyagilagaz a helyzet, hogy attól még, hogy írunk jó kis vga-król vagy telókról, nem vagyunk rendszergazdák/üzemeltetők. azt, hogy hogyan fut le egy ilyen krízis, most tapasztuk meg első kézből -- és nyilván tanultunk belőle. remélhetőleg minimum 25 évig megint nem lesz szükség erre a tudásra (és akkor már a fiaim kommunikálnak majd a ti fiaitokkal
).
profi igazából akkor tudott volna lenni a kommunikáció, ha totál fel vagyunk készülve arra, hogy egy hosszú leállásnál mi a stratégia. akkor viszont valószínűleg ez a hosszú leállás sem lett volna. mondanám, h legközelebb jobban megy, de ne legyen ilyen ever again.
most legelső körben a technikai hátteret rakjuk rendbe, az mindent visz. utána végiggondoljuk, hogy hogy lehetett volna jobban kommunikálni.
egyébként, csak hogy tovább romboljam az imidzsünket: az pár facebook poszt is ilyen hatodik kézzel volt írva teljes őrületben jellemzően. tegnap indult el a családom egy rég várt túrázós, nagy társaságos nyaralásra, nélkülem. kisfiaim vannak, tele van programokkal a nyár. nem nyafogásilag mondom, hanem picit azért, hogy mindenki lássa a valóságot, mert az ilyenekből jön össze. pár fős cégnél egy jól megcsinált kommunikációt az is eltéríthet, ha a kisebbik fiad őrjöng egy napot. teljesen más a valóság, ahogy ténylegesen alakulnak dolgok, meg amit egyébként odaképzelnénk egy-egy céghez, és amihez mérten aztán könnyűnek találtatik a fejünkben. mármint így még "könnyebbek" vagyunk, nyilván már izzanak a bitek itt-ott-amott, hogy atyaég, ez mennyire gagyi vagy gáz.
25 éves, pici, netes, öregecskedő rockegyüttes.
-
még a régi vason vagyunk.
nagyon optimalizálta lezso a cpu-használatot (cpu-limites a kiszolgálás elsősorban). de azért természetesen közben snapshotok, dumpok stb., gondolom a postgres cache-nek is épülnie kell, os cache-nek is. mi is rángatjuk a táblákat a háttérben, mert csak kiderül pár apróság, esetleg reindex stb.
és egyébként határon van így is a vas -- viszont tök jó lenne, ha a költözésig nem úgy szaggatna, mint első este, hanem használható lenne, mint tegnap délután óta.
-
az egy együttműködési koncepció, egy lehetőség volt, nem "engedni" lehetett volna, hanem élni vele. ezen felül a mi portálunk sem omlott porba, ezen felül meg akkor jobb is, hogy nem látom ezeket, mert ezt még békeidőben is nehezen nyelem le. ja, és mindez 15 évvel ezelőtt.
sosem értettem az ilyen remote utálatot, erről meg még csak nem is tudtam.
update: Apollyon: miiiiii? teljesen nyilvánvalóan nem egy fórumnak szánt email, a publikumnak kirakva koncként? wtf?! na, most viszont már ideges vagyok.
-
-
válasz
Astroboy #279 üzenetére
újfent köszi, srácok!
erős érzelmi hullámvasút ez az egész, mert persze maga a pokol, de közben ennyi bátorítást így egyben szerintem sosem kaptunk. tök érdekes, hogy mi magunk is mennyire szenvedtünk tőle, hogy egyébként miközben adatot mentünk, küzdünk, a holt percekben csak gyorsan ránéznénk a topikokra vagy az apróra... még szivattuk is egymást, hogy ki hányszor próbálja meg behozni az oldalt, miközben éppen a romjaink ücsörög...
-
válasz
Alaaf Pi #258 üzenetére
ugyanott, ahol a prémium előfizu van, van támogatói előfizetés is, azt nézd meg:
https://prohardver.hu/fiok/premium.php -
-
szerintem ez tök messzire vezető, nehéz téma, ráadásul nemigen tudsz a végtelenségig ellentartani a formálódó társadalmi kultúrának sem. az idősek kopnak ki, a fiatalok teljesen máshogy viselkednek (és nem is fórumoznak amúgy), a netes kommunikáció is más, az ingerküszöb, a stressz szint, de az is, hogy ebben ki mit enged meg magának. vagy az, hogy egyáltalán ki van fent a neten ma (mindenki) és anno (hát, még feljutni sem volt könnyű, szóval főleg az értelmiség).
mi azzal áltatjuk magunkat, hogy azért amennyire tudunk, ellentartunk ennek. egy darabig talán tudunk is.
-
kkv vagyunk...
nem volt szándékolt dolog az egészben, nincs arról szó, hogy ott volt előttünk, hogy "főnök, a mentés havi 60e ft, kikapcsoljam?". viszont elég jól látszik (elsősorban nem itt a topikban), hogy vannak emberek, akik kifejezetten szeretnék, hogy "most végre" összef.ssa magát az egész cég, vagy hogy akár én magam végre jól megszívjam, úgyhogy az a legjobb, ha inkább bölcsebben hallgatok.
-
de hát akkor azt is láttad, hogy már folyamatban van az infrastruktúra cseréje. ez nem válasz a kérdésedre? ma már szerződtünk, fizettünk, készül az új vasunk.
és mi az, hogy "megint"? srácok, fogalmam sincs, hogy ki milyen sérelmeket őriz velem kapcsolatban, de tényleg nincs most erőm ilyen téren is helyt állni.
-
anélkül, hogy bármit ígérnék, nyilván a komplett gépünket is küldeni kéne, mert abszolút nem tudhatja senki, hogy nem mondjuk az öregecskedő alaplapi vrm nem bírta az emelt fogyasztású procival tandemben, de úgy amúgy a proci jó.
de az egész kérdéskört félretettük most, végtelen fontos meló van, majd elővesszük, ha már a todo végére értünk.
-
válasz
jerry311 #186 üzenetére
függ a cégmérettől, cégfelépítéstől, a benne lévő emberek viszonyától, pista pótolhatóságától, ötmillió dologtól. értelmesen nem lehetett szerintem feltenni ezt a kérdést, sokkal inkább csak "személyes" utálatból.
pontosabban de, a kérdés végülis egy sima igen/nem. a válasz pedig az, hogy abszolút, kommunikáltam is, válaszokat is kaptam rá.
na, thread closed.
-
-
válasz
mefistofeles #166 üzenetére
-
de nem ismered a céget, a benne lévő embereket, a múltunkat, a munkamegosztást stb. semmit sem lehet ennyiből eldönteni. mi van, hogy ha én lemondok, akkor lelép az egész cég? mi van, ha le sem mondhatok, mert egyszerűen megáll a levegőben, miközben mások szeretnék továbbcsinálni? mi van, ha senki sem veszi át tőlem? mi van, ha a cégben lévők nem akarnak lemondatni? hogyan tudsz következtetni arra, hogy "van-e következménye ennél a cégnél a dolgoknak"?
szerintem egyébként ez igazából személyes infó, úgy értem, igazából nincs hozzá másnak köze rajtunk kívül. nem?
-
válasz
Fritz Teufel #45 üzenetére
egyébként nem sokan. onnantól, hogy tudtunk érdemi infókkal szolgálni, 2000 támogató reakcióra jutott 5 röhögő fej. előtte türelmetlen volt mindenki, érthető módon, de akkor még azt sem tudtuk, h pontosan mi van, és napok voltak, mire rendeztük a sorainkat és tudtunk annyit dolgozni az adatbázissal, hogy lássuk, hogy hányadán állunk.
-
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
azért a "házi szerver" is egy aggregátorral ellátott, klimatizált, optikán csücsülő, nem csak minket kiszolgáló szerverteremben volt. mármint tudom, hogy tudod, csak leírom ezeket, mert sokan nagyon véglegesen látva valahogy úgy képzelik, hogy lezso szobája sarkából volt valami összehaxolt, tuningolt gány stb.
-
köszi szépen! igazából van vas körülöttünk is, de tényleg leadjuk a saját vas témát. így retrospektíve azt mondom, hogy amíg csak újság voltunk, simán belefért az ilyen kísérletezés, de amióta nagy szolgáltatásunk is van, már kevésbé tolerálható a downtime is (az adatvesztés meg semennyire).
valószínűleg bérelt vas lesz, ha minden eldőlt, lesz róla cikk.
-
- én nyaraltam, nem a rendszergazda
- én sem nyaraltam, csak fizikailag voltam ott, de egész nap a gép előtt rohadtam, a saját fiam is a többi gyerekkel/szülővel volt
- nem tudtam megoldani, hogy el is jöjjek onnan
- kb. 7 napja nem alszunk, csak töredékeket
- a moderátorok személyisége elég messzi téma az üzemeltetés biztonságátólelnézést kérünk az incidensért és természetesen átalakítjuk a teljes üzemeltetést. a moderátorok viszont maradnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest