- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
radi8tor #616 üzenetére
Igaz. Abban biztos vagyok nem egy átlag Face kommentelő csinálta, mert akkor trágárabb szót használna amiből vannak amik rímelnek is a pro szóra, valószínű nem is foglaltak és tartozna hozzá jajjveszékelő önreklám is komment formájában. Az amatőr meg nem egy negatív szó alapvetően azért is választhatták ezt, én magasabb IQ szintet vélek felfedezni ez mögött és ezért tűnik elnézhetőbbnek az ilyen vicc. Csak próbálok egyensúlyozni, hogy ne legyek túlzottan snowflake se, mert az sem jó ha valaki mindenre kiakad.
Volt ott sokkal több is rólad, inkább ne keresd meg.Azt tudom mondani amit ott is, dolgozik itt 20-30 modi/házigazda, nem lesz mindenki véleménye azonos és akié a negatívabb vélemény azt jobban fogják utálni.
-
-
válasz
radi8tor #415 üzenetére
Szerintem azt nehéz vitatni, hogy elegánsabb lett volna, ha nem egy hibaüzenet fogadja a látogatókat, hanem mondjuk egy rövid statikus oldal, ami pl. hírekért a facebookra irányít, vagy ilyesmi. Az egy más kérdés, hogy ez az elegancia megérte volna-e a belefektetett energiát (szerintem igen, de ez nem az én döntésem) - és persze ha van ilyesmi előregyártottan, akkor a befektetendő energia nem túlzottan nagy.
Úgy általában, szerintem ennek a sztorinak a kommunikáció volt a leggyengébb láncszeme, azon (megintcsak szerintem) érdemes lenne javítani. Nyilván majd amikor lesz rá érkezés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest