- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #269 üzenetére
Igen, ezt akartam írni, hogy valami be van cachelve , mert kezd fluid lenni.
Vagy csak a gép elején találtak egy gombot ..
-
janeszgol
félisten
válasz
enginev3.0 #68 üzenetére
Olyannyira odalettek, hogy az utolsó mittudomen 10-12 értékelésemnél törölt hirdetés szerepel. Ezekből eredetileg egy-kettő volt törölt.
Plusz olvastam a FB-on, hogy pont a leállas előtt vett nem kevés hirdetéscsomagot egy tag.
Aztán vannak, akik ebből élnek (nem én). Kíváncsi lennék arra, hogy a nagy hirdetők (sok van) havi szinten mennyit költenek itt.
@Parci, tag név nélkül talán nem üzleti titok megsértése. -
válasz
enginev3.0 #56 üzenetére
Azert oriasi arak vannak hosing teren is, plusz jon ra az SW , support , internet , miegymas koltsege. Ami igazan hibaturo megoldas, az igazan draga is. Csak licenszelni egy SQL clustert (tudom ez Postgres) sem olcso multsag, es akkor meg nem nincsen mogotte LB megoldas, sem HA. Szerintem egy ilyen "kis" cegenek azert nem kis feladat ezt megoldani. Csak az Epyc proci hasznaltan (ami emlitve volt) olyan 800 Euro, es az is 3 eves cucc. En mindig azt mondom a cegemnel is: Kell egy katasztrofa, hogy atgondoljak az emberek a jelenlegi rendszert, aztan lesz ra masik megoldas. A katasztrofa megvolt, en mar csak drukkolok a PH csapatnak, hogy ebbol keljenek fel igazan! Es utolso velemeny: Nem szegyen segitseget kerni, szoval en meg ebbe is belemennek, ha a PH tulaja lennek.
-
powerage76
csendes tag
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Most, hogy újraindult a hardverapró, nézhetnek rajta egy tartalék szervert. Vagy legalább egy usb-s floppy meghajtót két doboz lemezzel a napi mentésekhez.
-
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
azért a "házi szerver" is egy aggregátorral ellátott, klimatizált, optikán csücsülő, nem csak minket kiszolgáló szerverteremben volt. mármint tudom, hogy tudod, csak leírom ezeket, mert sokan nagyon véglegesen látva valahogy úgy képzelik, hogy lezso szobája sarkából volt valami összehaxolt, tuningolt gány stb.
-
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Ráadásul jó régi a táp, még 20 pines ATX tápcsati van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest