- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igy van! Es a felho csak dragabb lesz, ahogy mennek az evek. Talan off nagyon, de a Nemet EUC piack 80 szazeleka megy vissza felhore, mert olyan draga lett a Cloud. Illetve azert is,mert elozo evben MS master Azure key el lett lopva, azaz szet lett hekkelve Azure. Azert ezt is figyelembe kell venni, hogy ahol a nep, ott a fokusz a tamadasra is.
-
Meg azon gondolkoztam,hogy egy ilyen vason is erdemes virtualizalni, mert akkor a virtualizacio hullik szet, tehat maga a problema mar nagyon hamar lathato lesz, mert a VM hasal le, nem az adatstruktura maga. Igaz veszit az ember par szazelek cpu cyclet, meg iopsot is, cserebe az adatok jobb esellyel maradnak koherensek, ha mondjuk adatkorrupcio all fent. Egyszeruen azert, mert a virtualizacio nagyon hamar be fog perecelni. Fizikai megoldas mar csak nagyon specko dolgok kapcsan kelleht, pl Oracle clusterhez SAP Hana vegett, ahol a latency kritikus. De itt szerintem nem erdekes a par msec kesessel tobb.
-
válasz
enginev3.0 #56 üzenetére
Azert oriasi arak vannak hosing teren is, plusz jon ra az SW , support , internet , miegymas koltsege. Ami igazan hibaturo megoldas, az igazan draga is. Csak licenszelni egy SQL clustert (tudom ez Postgres) sem olcso multsag, es akkor meg nem nincsen mogotte LB megoldas, sem HA. Szerintem egy ilyen "kis" cegenek azert nem kis feladat ezt megoldani. Csak az Epyc proci hasznaltan (ami emlitve volt) olyan 800 Euro, es az is 3 eves cucc. En mindig azt mondom a cegemnel is: Kell egy katasztrofa, hogy atgondoljak az emberek a jelenlegi rendszert, aztan lesz ra masik megoldas. A katasztrofa megvolt, en mar csak drukkolok a PH csapatnak, hogy ebbol keljenek fel igazan! Es utolso velemeny: Nem szegyen segitseget kerni, szoval en meg ebbe is belemennek, ha a PH tulaja lennek.
-
Szivesen. Csak Cloudba nem menjetek, mert compute vegett olyan haromszor tobbe faj, mint on-prem. Es ha jol ertesultem compute kb. 30%-al lesz dragabb Azureben a kovetkezo honapokban. En inkabb mennek egy nagyobb webszolgaltatohoz, akinek on-prem infraja van, mintsem cloudba. De ez az en velemynem. Esetleg sajat vas Netscalerrel megtoldva, sok-sok rammal, hogy a cache es LB jol menjen. DR recovery meg aktivan tesztelni egy low-end (mostani hw) vason? De a lenyeg az,hogy itt vagytok
Szerintem kell a "konzervativ" oldal, ami nem a trendeket folytatja, hanem marad az alapelveknel.
-
Ha szeretnetek es jol lobbizok, talan tudok szerezni ket procis ProLiant DL380 Gen10 Plus , Intel(R) Xeon(R) Gold 6354 CPU @ 3.00GHz procival. Igaz itt a teljesitmeny kb ua. mint au Epycnel, es kozben ketszer annyit zabal, de hatha... Nalunk pl Intel szeriaban volt lun korrupcio, mert hba meg a proci nem volt kiekulve egymassal, aztan jott a LUN adatavesztes 100 TB+ adatnal.. Egy eves keseru vacakolas ment HP supporttal. Ott HP Superdome Flex 280 es Intel(R) Xeon(R) Platinum 8354H CPU @ 3.10GHz proci tarsult. Meg most sem 100%-os, mint a regi DL380 Gen 10 Proliantok. Sokszor nem is a cpu a ludas, hanem a vendor kompatibilitas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest