- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
⚠️⚠️⚠️SZERVERHALÁL, ADATVESZTÉS TUDNIVALÓK⚠️⚠️⚠️
https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
Profi akkor tudott volna lenni a kommunikáció, ha valakinek (akár Neked, akár másnak) prioritás ez a kérdés annyira, hogy valahogy kikaparjon pár órát arra, hogy végiggondolja, milyen ügyfélköreitek vannak, kinek mit akartok mondani, és ezeket tömören meg is írja - akár a helyreállítás gyorsaságának rovására is. Ez rögtön egy olyan kérdés, amit érdemes feltenni egy postmortem során - ezek az ösztönösen jövő prioritások rendben vannak így? Mert amúgy lehet, hogy igen, és akinek nem tetszik, az így járt.
És persze a fenti sokkal-sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha vannak rá előregyártott tervek / sablonok.Amúgy nekem tök egyezik a pH!-val alkotott képemmel az, ahogy ez az eset lefolyt - beütött a krach, mindenki bámászott a szerverbe hegeszteni, időnként minden különösebb rendszer nélkül kihajítottatok egy palackba zárt üzenetet, aztán végül nyakig olajosan kimásztatok a gépből, fülig vigyorral, hogy végre működik
Sokan vagyunk, akik így szeretünk Titeket
Ha ez az imidzs számotokra megfelelő, akkor igazából hiába lehetne jobban csinálni a kommunikációt, nem biztos, hogy van egyáltalán értelme vele foglalkozni.
#460 hcl: mondjuk azt a kérdést, hogy az illetőknek mi van a DR-tervében, ha már egyszer publikus, egyedi szerződés és SLA nélküli szolgáltatásra építik a megélhetésüket?
-
válasz
radi8tor #415 üzenetére
Szerintem azt nehéz vitatni, hogy elegánsabb lett volna, ha nem egy hibaüzenet fogadja a látogatókat, hanem mondjuk egy rövid statikus oldal, ami pl. hírekért a facebookra irányít, vagy ilyesmi. Az egy más kérdés, hogy ez az elegancia megérte volna-e a belefektetett energiát (szerintem igen, de ez nem az én döntésem) - és persze ha van ilyesmi előregyártottan, akkor a befektetendő energia nem túlzottan nagy.
Úgy általában, szerintem ennek a sztorinak a kommunikáció volt a leggyengébb láncszeme, azon (megintcsak szerintem) érdemes lenne javítani. Nyilván majd amikor lesz rá érkezés.
-
Na meg szerintem egyesek túl sok valóságshowt néznek, ha valami kellemetlen történik, akkor azonnal vérnek kell folyni, meg ki kell szavazni embereket, meg mondjonle, meg ilyenek. Szóba került már a postmortem többször - na az az a tevékenység, aminek nem akkor van az ideje, amikor nagy nehezen felállt a házikó, és az üzemeltetők még ezerrel a falat támasztják. Szóval nem most.
-
Örülök, hogy visszatértetek, köszi a megfeszített munkát a visszaállásban, és sok kitartást kívánok az "utóhullámok" kezeléséhez!
Ha majd ott tartunk, hogy lesz rá energia, engem is érdekelne részleteiben, hogy pontosan milyen faktorok együttállásából alakult ki ez a helyzet. No hurry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest