- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Ha csak egy vinyód, és egy cdromod/dvd-d van, jobban megéri a midi torony, mert igy is marad hely, és könnyebb szellőztetni. Ha azonban már van 2 cdromod, 2 vinyód, mobilracked, előlapi paneled, stb, akkor egyértelműen nagyház, a jobb légáramlás miatt.
UI: nem mindstorming hanem brainstorming a hivatalos neve ;] -
S0LaRiaN
csendes tag
nos atepitettem a cuccot.... eredmeny:
sokkal konyebb szerelhetoseg, vizhutes lehetosege
elozoben primetestnel 58/30 fokos volt a gep most 60/37 -
quinlan
tag
és az ára is elég baráti :) ~8e brutto kisker
-
quinlan
tag
elnezest az OFF -ert, de nem akartam emiatt uj temat nyitni. szoval nektek mi a velemenyetek a Casetek CK-1016 -rol? Igy kulsore igenyes darabnak nez ki:
-
S0LaRiaN
csendes tag
anyumnak vettunk egy ijen rosszabbacska gepet es nagytoronyban van es nemcsipi... nekem meg van aranyos kis midi hazam gondolom elcserelhetnenk
-
WuDu
tag
Na nekem, 8012 van, de kotta ugyanaz a felépítés, csak a külső csicsa más rajta.
Hát a tápot, igen azt le köll cserélni mindenképp...
Nálam most ez az állapot uralkodik:
Fenn egy 8 cm
Hátul 2 x 8cm egymás elé téve, mert csak 1nek van luk a hátulján
elöre beraktam egy 9cmest, de csak ugy fért be, hogy kivettem az alsó vinyonak a fémlemezét, és oda szereltem be döntve, hogy a rendszervinyó kapja a friss finom levegőt, tehát annak a hűtése megoldva, viszont a másik vinyómat, ami felette van, azt max előlapról lehet hűteni, mert oda aztán semmi sem ér el :(
Ha nem raksz bele sok vackot, akkor még az is megoldható, hogy berakod a másik wincsit a legfelső hely, mert ot is van egy szelőzőnyílásnak lukak, csak a felső borításról spórolták le...
Szerelhetőség szempontjából:
kártyakat lehet valami vacak műanyag csuszkával beszorítani
MInden 5'25ös papott egy fémfülecskét, hogy stabilan áljon, még akkor is, ha nem csavarod be
Az az egy szem 3'5ös helyre én a másik vinyót raktam be, de elivleg egy ugyanolyan fémkeret van odarakva, mint amivel a vinyókat rögzítheted.
Ha szervernek akarod, akkor megfelel, ugyanis összesen 5 db 5'25ös látható,
3 5'25ös belső helyed van a vinyóknak, amiból az egyik belső az FDD lenne...
(Láttam rá megoldást, hogy a felső 5 helyen a winyókat 12 vagy nagyobb ventikkel hűtötték, viszont ott szép fekete szűrőrácsot raktak az elejére) -
b0unCe
aktív tag
hat nekem most ujjabban egy chieftec midi tornyom van. es alig fer be ez is az asztal ala.
annyi a kulombseg hogy a tap felett alig van hely. -
mormota
senior tag
hát nekem is adódtak/nak kissebb nagyobb problémáim...
pl nem lehet beletenni 3 rammot, ha alulra teszed a winyódat, avgy ha be tudod szuszékolni alulra, akkor örüsz, ha ki kell szedni:D
az ajtajáról meg annyit, hogy engem is idegesít, hogy folyton ottvan, le is akartam szedni valahogy, de még nem jöttem rá, hogy hogy
az egyetleny előnye, hogy iszonyat kényelmesen elfér benne minden.. még akár egy wasser hűtés is radiátorostól
[Szerkesztve] -
nbi
tag
Nekem is ilyen házam van vagy 2 éve, megvettem, mert untam, hogy nem tudok normálisan szerelni a kisebb házakban. Szerintem nem volt valami jó vétel. Az ajtaját egy hónap után törte le a szobatársam, volt olyan alaplapom, hogy a memóriát nem tudtam beletenni a vinyó miatt, túl rövid, kicsi a mélysége (vagy oldalának a hossza).
Én most a Miditoronyra szavaznék. Olyanra, ami jól szerelhető és nem is drága, pl. Aopen házak.
nbi -
fufi
tag
Még egy pont a nagytoronyhoz mert az előttem szólónak igaza van. Meg pl. ha vinyókat is hűteni akarsz és nak akarsz hangos ventikat a házban, akkor nagytoronyban elférnek a zalman heatpipe vinyó hűtő csodái, midi-ben meg csak ha kevés a vinyó meg az optikaid....
-
mormota
senior tag
codegen 7002 van nekem .. annyi a baja, hogy a táp nem a tető alatt van közvetlenül, hanem az alaplap fölött. igy elég kevés hely marad az idés cuccok között a szellőzésre.. mutatok képet
[L]http://kep.tar.hu/mormy/index.phtml?aid=27616263[/L]
itten van. én meghajtogattam egy kicsit az ide kábelt, a 40 ereset meg felszabdaltam, és begyűrtem hárta..
tettem bele 2 ventit is, és igy egész jól tötyög benne az AMD barton 2500+@2GHz
ja és a hűtő 2000 rpm-en pörizik -
S0LaRiaN
csendes tag
a kerdes adott, a temat hutes hatekonysaganak szempontjabol vizsgaljuk meg
adok 1 pontot a midihaznak mert ott 2 8centis venti is eleg szep huzatot tud csinalni
lets mindstorm ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest