Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecstama
tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Ha fólia akkor Dbrand a legjobb, de sajna a palmrestre nem vágnak, pedig nálam valahogy az is karcos lett.
Aliexpressen vannak egész jól kinézők, de nem mertem még bekockáztatni
Mondjuk azt se értem hogy miért nincs fekete Book, a fekete és kék Surface Laptop nagyon szép, kár hogy azokba nincs rendes GPU, bár az a Xe se lehet annyira rossz.
Amúgy nagyon jó ez a Book 2 így lassan 3 év után is, de megvannak a maga bajai, pl nálam néha "eldobja" az alját pár másodpercre mintha detacholtam volna
, meg a CPU energiaszabályozása se tökély, nálam nem akar rendesen boostolni, bár ez lehet a win11 is.
Na meg nem bántam volna egy LTE-s verziót is, ha már egy tablet is.
+ Lehet szidni az Applet, de azért egy Macbook még ezekhez képest is más kategória, sőt én még az XPS-t is a Surface fölé teszem minőségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meg a CPU energiaszabályozása se tökély, nálam nem akar rendesen boostolni, bár ez lehet a win11 is.