Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Netfone
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest