Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem egy pro2-m van. Számomra tökéletesen kiváltotta a laptopomat. Igaz én a munkában monitorra kötve használom, mert fejleszteni hosszú távon kényelmetlen a kis képernyőn. De pl ha bármikor bele kell nyúlnom valamibe akkor vonaton előtudom kapni és tudom használni munkaeszközként.
Egy fő gondja van ölben tényleg nem mindig kényelmes. De ez főleg csak akkor ha gépelni akarok sokat, mert akkor azt a billentyűzettel teszem. Vonaton inkább az ölemben szokott feküdni kitámasztás nélkül és ha írok akkor a képernyő billentyűzeten teszem. Otthon viszont rászoktam a fekvő üzemmódú használatra, mármint én fekszem
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.
Játszani mindig is utáltam ölbe tett laptoppal és a kanapéra helyezett egérrel, ahhoz asztalra szoktam tenni. vagy a tv-re kötni. -
bendzso
senior tag
Szia! Igazából az a kérdés, hogy a 10 col már nem túl zavaró-e neked, illetve, hogy mennyire sokat használnád laptop módban ölben, mert úgy nem mindig kényelmes, míg egy laptoppal általában az lenne. Pl autóban nem lehet használni, mert egyszerűen képernyővel visszabukik a billentyűzetre, míg ugye egy sima lapos tartaná magát. De azért ezek elenyésző gyakorisággal előforduló esetek.
Játszani én egyáltalán nem szoktam rajta, de a többi dolog amit említesz, arra tökéletes, főleg olvasásra, nagyon szeretem, hogy tényleg csak behuppanok a fotelbe és hátrahajtom a billentyűzetet, sokkal kényelmesebb, mintha laptopot használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.