Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
Szia! Igazából az a kérdés, hogy a 10 col már nem túl zavaró-e neked, illetve, hogy mennyire sokat használnád laptop módban ölben, mert úgy nem mindig kényelmes, míg egy laptoppal általában az lenne. Pl autóban nem lehet használni, mert egyszerűen képernyővel visszabukik a billentyűzetre, míg ugye egy sima lapos tartaná magát. De azért ezek elenyésző gyakorisággal előforduló esetek.
Játszani én egyáltalán nem szoktam rajta, de a többi dolog amit említesz, arra tökéletes, főleg olvasásra, nagyon szeretem, hogy tényleg csak behuppanok a fotelbe és hátrahajtom a billentyűzetet, sokkal kényelmesebb, mintha laptopot használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest